WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
Title tag missing only in one page (11 posts)

  1. lobolover
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have placed title and description in the page like i have done in other pages of the website. Problem is every other page appears fine with the title but the 'blog' page doesn't receives the title at all and only the url appears. Would appreciate any help!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. uteman23
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm having this same problem. I used the plugin to give each page a unique title which works great but my 'posts' page doesn't pick up the title I gave it.

  3. George Appiah
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have exactly the same problem across all my WordPress websites.

  4. George Appiah
    Member
    Posted 2 years ago #

    For anyone else having this issue, I can confirm that the development version (as of today 1-JAN-2012 @ 08:30 EST) fixes this problem, and works fine with WordPress 3.3

  5. lobolover
    Member
    Posted 2 years ago #

    Where to find the development version?

  6. B_Dark
    Member
    Posted 2 years ago #

    yes, where we find the development version? plz asap!!!

  7. B_Dark
    Member
    Posted 2 years ago #

    i have put %%sitename%% everywhere and they not show me!!

  8. dops
    Member
    Posted 2 years ago #

    I've been trying to find this development version as well, but no luck so far..

  9. Nazmur Rahman
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi guys, I have the same problem. The title tag is missing for some pages. Especially for 'Blog page' and 'Custom Page Template' pages even I have added 'SEO title' in those pages. It only shows the page URL instead of the 'SEO title' I provided for those pages. Rest of the pages are working fine. I have installed the 'Wordpress SEO' 1.1.2 version. I am using WordPress 3.2.1 version. Here are the urls of the problematic pages:

    http://www.amodfilms.com/amod-films-portfolio
    http://www.amodfilms.com/amod-films-blog

    Can anyone help me on that issue so that I can make my client happy?

    Thanks.

  10. dogflog
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,Similar issue here. Every page and post is rewriting the Title properly with the exception of the "Blog" Page. The blog page is actually, in this case, rewriting as the Home Page Title? Needless to say I'm after my primary KW on Home so now I'm cannibalizing my primary KW?

    Blog Page

    Curious...individual posts are all indexing properly and the recent posts are also accessible to SE's on my home page. Would it make sense to "No Index" but "Follow" the blog page? As a temporary solution at least?

  11. lobolover
    Member
    Posted 2 years ago #

    Been more than two weeks and no solution yet ..... i think its better to switch to other SEO plugin.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic