WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
[resolved] Title & Metas => Empty Tabs (33 posts)

  1. achensee
    Member
    Posted 1 year ago #

    We use WP 3.3.2
    After upgrading YWPSEO from 1.1.9 to 1.2.1 no content is shown for the tabs at "Title & Metas" -> Tabs not working.
    No (javascript) errors are shown in Firebug.
    CSS of tabs remain display:none;
    Any idea?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. Jorg Jansen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here. Too bad. Hopefully soon a fix.

  3. plarkinjr
    Member
    Posted 1 year ago #

    yep, same here too. :(

  4. pixelyzed
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem on one site I just updated. I have other sites with the same theme (iThemes Builder) where WPSEO 1.2.1 works ok so it must be a plugin conflict but I use many of the same ones on every site. WPSEO 1.1.9 worked fine on the same site.

  5. Black Angus
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same thing here, and on two sites. I updated the plugin and now the dashboard tabs aren't functional. On a different site I switched from Greg's H P SEO to Yoast and same thing. Sites have different themes, The Restaurant and U-Design, and some different plugins. Yoast worked beautifully (which is why I switched the other site over) until this newest update version. I'm on wp 3.3.2 . Help!!

  6. Black Angus
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just a thought.. could there be some confusion between the titles/functions of the tabs 'frontend' and how the line of code/function was actually written in the 'backend' of the plugin? Not a coder so hope that made sense. :-)

  7. achensee
    Member
    Posted 1 year ago #

    in our case this bug is caused by all-in-one-event-calendar plugin.

    for some reason the page titles&metas includes scripts from the ai1ec plugin. jquery.timespan.js cuases a javascript error Uncaught TypeError: Cannot read property 'checked' of undefined.

  8. Bloodofeve
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same problem.
    I can't even check the SEO, where the new button indicates there is an issue.
    I've just updated my site to WP Version 3.4 which seems to be the issue, as I noticed on the update panel under the Yoast plugin it states
    "Compatibility with WordPress 3.4: Unknown"
    I'm going to hold fire on updating my other sites until I know what is going to happen.
    It's a pity because this is the best SEO Plugin available!

  9. plarkinjr
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ah ha! All-in-one Calendar ... I disabled that plugin and the SEO tabs came back. The calendar plugin is far more essential for us, so it goes back on. Will have to live with broken SEO plugin for now. Thanks for finding that achensee!

  10. pixelyzed
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you! The one difference in the site I have the issue with WPSEO is indeed the presence of All-In-One Event Calendar. On sites where that plugin is not present, the latest WPSEO works fine.

    Thanks for figuring this out! I ddidn't have time to troubleshoot this yesterday. I now just posted in the AIOEC forum requesting they fix their incorrectl loading of scripts files in the WP admin:

    http://wordpress.org/support/topic/plugin-all-in-one-event-calendar-aioec-plugin-conflict-with-wordpress-seo?replies=1

  11. Joshua Ray
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks everyone for this info. It just help me from trying figure out what happen.
    Hope WPSEO will do another updated so this gets fixed.

  12. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    It's not my thing to fix. All in one event calendar shouldn't be loading scripts on an admin page that's not theirs. Closing here, please talk on the new thread mentioned above and get them to fix their code.

  13. stylepk
    Member
    Posted 1 year ago #

    and what about me? i am not using any calendar, still i've lost keywords from more than 2500 blogposts, new update of seo by yoast has messedup everything on my site.

    Can't open Title Settings in settings panel of SEO PLUGIN, no meta keyword field is present in my posts, and lost all keywords of old posts.

    Sitemap is also not working at my end. Its broken. I think there's some compatibility problem of Yoast plugin 1.2.2 with wordpress 3.4.

  14. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi stylepk,

    I can assure you there is not. There is no code in the plugin that throws away meta's.... I'm quite sure it'll turn out to be there, if you figure out which other plugin (or maybe even your theme) is causing the issue. Try to switch to the default theme and disable all other plugins and see if it's still gone then.

  15. trishden
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problems. Not only the title, meta page unworkable tabs, but all my posts now have seo issues when they shouldn't. Tried dissabling all plugins, still not working. I don't want to switch my theme, I just got semi comfortable with it.

  16. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please read this thread and follow the instructions there. If the issue persists, try to formulate your problem using the template in that post in a new thread. I can't do anything based on what you're telling me here.

  17. trishden
    Member
    Posted 1 year ago #

    Found it, it's a problem with ie9. When I switched over to Safari, all of a sudden it worked.

  18. grantslab
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a brand new wordpress installation with no conflicting plugins (in fact no other plugins) and using twenty-eleven theme I am still getting this error.

  19. OC2PS
    Member
    Posted 1 year ago #

    Created a bug report at All in One Event Calendar Trac http://trac.theseednetwork.com/ticket/533

  20. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    If you're still having issues, please open a new thread, this one is closed.

  21. n1te1337
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same problem and I came to the conclusion that the problem was not a conflict with another plugin but the PHP memory limit. Most likely when you disabled the All in One Event Calendar your freed up enough memory to load the SEO plugin properly but you would get the same by disabling one or more other plugins (All in One Event Calendar is a bit heavy on PHP so you might have to disable more than 1 plugin to get the same result).

    To solve the problem increase PHP memory limit in php.ini:

    memory_limit = 256M;

    If you do not have permissions to change the settings in php.ini contact your hosting company and ask them to do so.

    Hope that helps.

  22. DominicanoBro
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same problem and I came to the conclusion that the problem was not a conflict with another plugin but the PHP memory limit. Most likely when you disabled the All in One Event Calendar your freed up enough memory to load the SEO plugin properly but you would get the same by disabling one or more other plugins (All in One Event Calendar is a bit heavy on PHP so you might have to disable more than 1 plugin to get the same result).

    To solve the problem increase PHP memory limit in php.ini:

    memory_limit = 256M;

    If you do not have permissions to change the settings in php.ini contact your hosting company and ask them to do so.

    Hope that helps.

    This did not work for me :(, still looking for a solution for this problem.

  23. DominicanoBro
    Member
    Posted 1 year ago #

    They have fixed this issue! Please delete your current All-in-One Event Calendar installation.

    Download and install the latest version from the authors website
    http://time.ly current version 1.8.3 Premium

    Let me know if you have any questions.

  24. shraz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem

    ever since I've upgraded to WP 3.5 and SEO 1.3.4
    my Titles & Metas do not appear and samething inside each post/page :(

  25. shraz
    Member
    Posted 1 year ago #

  26. DominicanoBro
    Member
    Posted 1 year ago #

    Did you try my suggestion?

  27. shraz
    Member
    Posted 1 year ago #

    I don't use all in one calendar

  28. Alex1983
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same problem. Also not using one calender and no conflict with other plugins.

    I solved the problem. Do you have problems with loading a summary at your wordpress dashboard? It keeps saying loading plugins..., wordpress blog..., other wordpress news?

    I went to dashboard - updates and I installed wordpress 3.5 again. All problems were solved.

    Maybe you can try this?

  29. shraz
    Member
    Posted 1 year ago #

    yep

    reinstalled WP 3.5 and SEO
    no luck

  30. titush
    Member
    Posted 1 year ago #

    could be one of these facebook or other javascript plugins causing this error? I don't have the all in one but am having the exact same problem on WP 3.51 and latest Yoast SEO plugin...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic