WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
Title and Meta's section shows empty (9 posts)

  1. ursuladacia
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just installed the plugin and there is nothing under the Title's and Meta's section. I can see Home and the other tabs but nothings shows when I click on each. I have used the plugin before and didn't have this issue.
    Any advice?
    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. RJKJR
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I click on the Title's and Meta's section the entire page is blank. Everything else seems to be working. I'm the latest WP version.

  3. berchman
    Member
    Posted 1 year ago #

    +1 here.

    Having same issue as ursuladacia and RJKJR

    All my tabs on the "Titles and Metas" section are grayed out and unresponsive.

  4. eastsidekicks
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here. Has anyone responded yet?

  5. Chistes8
    Member
    Posted 1 year ago #

    +1 same problem .
    thanks.

  6. rafaelzen
    Member
    Posted 1 year ago #

    +1 same problem.

  7. ZekeB
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same issue - tabs only that do nothing on 'titles and metas' page'...
    PLUS:

    -Ajaxified admin components also don't work...cannot toggle/open screen options, help, recent drafts etc. on dashboard...
    -cannot toggle/open Yoast SEO or any other component on post or on page editor...can't toggle/open categories, screen options, comments, etc.

    Deactivated other plugins - same. Deactivate Yoast SEO and everthing works as expected. Everything was working as expected before upgrade to 1.2.7 and then tried 1.2.8.1...same result as noted above.

  8. pandorina
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I click on the Title's and Meta's section it redirect me to the General Tab. Grrrr.....

  9. sahuspilwal
    Member
    Posted 1 year ago #

    Dunno if any of you guys still have the same problem but this support thread temporary hack fixed it for me:

    http://wordpress.org/support/topic/plugin-wordpress-seo-by-yoast-javascript-problem?replies=12

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic