WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
[resolved] Sitemap shows blank - Google seems to read (8 posts)

  1. Charles27
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://pumpjunkies.com/sitemap_index.xml - shows blank. In "source" for page it shows some information and apparently google is reading the page. But I instaleld the same version, same way on other site and it did show the "readable" XML map. Should I be worried this is not indexing correctly with google?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. Charles27
    Member
    Posted 1 year ago #

    Anyone know why this sitemap shows a blank page? Thanks.

  3. mpurse
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same problem in Chrome with a new site and new install of Yoast (I use it successfully on many other websites).

    In Firefox, I get the following error message which may provide more help:

    Error loading stylesheet: An unknown error has occurred (805303f4)http://simplesimoncatering.co.uk/wp-content/plugins/wordpress-seo/css/xml-sitemap-xsl.php

    Google webmaster says the Robot text is blocking the site.

    Can you help? Thanks.

  4. Charles27
    Member
    Posted 1 year ago #

    I just noticed that in all 3 browsers it's something different. After reading mpurse post, I checked in FF and i get this error:

    Error loading stylesheet: An unknown error has occurred (805303f4)http://maxcdn.pumpjunkies.com/wp-content/plugins/wordpress-seo/css/xml-sitemap-xsl.php

    In IE it just says text lines of:
    http://pumpjunkies.com/post-sitemap.xml 2012-10-11T18:55:02+00:00 http://pumpjunkies.com/page-sitemap.xml 2012-10-10T23:31:32+00:00 http://pumpjunkies.com/category-sitemap.xml 2012-10-11T18:55:02+00:00 http://pumpjunkies.com/post_tag-sitemap.xml 2012-10-11T18:55:02+00:00

    But again, in Chrome it's blank. I wouldn't be so worried but I thought I read somewhere that SEO wordpress is set up to be readable on the page along with acting as the sitemap too. And now with the error in FireFox, I'm, wondering if I have a problem. Plus Yoast's own page looks like it's the right way. He wrote the thing anyway so he would know. Here is how it should look in Chrome.

    http://yoast.com/sitemap_index.xml

    Any help is appreciated.

  5. docrok
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm getting something very similar. FF is showing something similar to what you're getting in IE, but blank in Chrome.

    Did you ever find a solution?

  6. Charles27
    Member
    Posted 1 year ago #

    No, I never did actually. I'm pretty sure Google is reading this "blank" sitemap though because in webmaster it says submitted and read. But weirdly on other sites I built on WordPress, all is fine and I can see the sitemap on the URL "sitemap_index.xml". I just don't know why it's showing blank on PumpJunkies.com. If you ever figure this out yourself, will you reply here so I can fix mine as well? Thanks.

  7. wpstefan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I have the same problem. Blank sitemaps in source code. I am worried, should I be?

    Stefan

  8. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Your CDN plugin is moving the XSL file to your CDN:

    http://maxcdn.pumpjunkies.com/wp-content/plugins/wordpress-seo/css/xml-sitemap-xsl.php

    the issue is, that an XSL file has to be on the exact same domain as an XML file for it to work, so you have to prevent your CDN plugin from doing this.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic