WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
[resolved] Sitemap and Home page (8 posts)

  1. macjd527
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just noticed that the Home Page isn't being added to the sitemap.
    Ifeature Theme
    Any help is appreciated Thanks.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Please share the URL to your site... Usually the homepage is in the page sitemap.

  3. macjd527
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry for the delayed reply,
    Ive added another sitemap just til this is solved not sure why this is happening. Link http://oceancomputertech.com

    If you take a look at the site and have time id also like to get your opinion on the number of redirects I have on the site and the best way to go about it for seo purposes.

    Again your help is appreciated Thanks!

  4. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ah, I think I found the issue. You're only using pages, right? Yet under Settings -> Reading, your homepage is set to display the most recent posts, correct?

    If that's the case, I have just solved the bug in the development version, could you test that?

    You can download the development version from here, or you can download it directly here.

  5. macjd527
    Member
    Posted 1 year ago #

    Correct

    Thanks, that did it!
    It now displays the Home Page in the Sitemap.
    Thanks again.

    Any Ideas for the redirect url's?

  6. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    No, sorry, that's consultancy, not a WP SEO plugin issue :)

  7. ncfan2030
    Member
    Posted 1 year ago #

    Is that version that you posted to download newer than version 1.3.4.4? I just installed the SEO plugin yesterday and I am noticing my home page is not on the sitemap either. I wanted to make sure that the link you provided for him to download was different from the version that I downloaded and installed.

    Thank you in advance.

  8. macjd527
    Member
    Posted 1 year ago #

    This was posted quite some time ago though ncfan2030. The problem was also fixed then as well. Are you using the iFeature theme?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic