WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
[closed] Posts Not Showing Up In Google (21 posts)

  1. JaySilver21
    Member
    Posted 2 years ago #

    Some of my posts on my site aren't showing up in Google even I type the title in. For example "Man Jumps Onto 64 Inch Box Video" doesn't show up anywhere. It's like that with a couple of posts. Is this a SEO problem or a sitemap problem?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. MomDad
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm experiencing this same issue, and have yet to find a solution. I've gone through all of Yoast SEO's settings, and everything appears to be in order. Before switching over to WordPress SEO by Yoast, all posts were being picked up by Google, and they'd always come up as the first Google result when searching their post titles. After switching to Yoast, none of them show up in a search, even though the sitemap does include them, and I can see in GWT that Googlebot is having no trouble with the sitemap.

    I'm puzzled, frustrated, and so close to switching back to my old plugin instead of Yoast, which I'd really rather not do if there's a way to resolve it.

  3. JaySilver21
    Member
    Posted 2 years ago #

    I switched to SEO Ultimate 'til this issue is resolved.

  4. MomDad
    Member
    Posted 2 years ago #

    Jay, if you wouldn't mind, could you please report back here whether your posts start getting picked up again and are searchable by their titles?

    I'm going to give it another week, and if I can't track down the root cause of it by then, I'll be switching to an alternative plugin as well.

  5. trashtalk
    Member
    Posted 2 years ago #

    i thought its only me experiencing this kind of issue, my rank as well didn't show up since yesterday.

  6. JaySilver21
    Member
    Posted 2 years ago #

    I changed plugins and my post seem to show up so far.

  7. MomDad
    Member
    Posted 2 years ago #

    So your posts are showing up and searchable by title in Google now after switching plugins, Jay?

    Judging by the frequency of his posts here, it appears Joost doesn't check these support forums all that often, so I'm figuring the likelihood of this and many of the other important issues getting looked into anytime soon is pretty slim.

  8. JaySilver21
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, my posts created with SEO Ultimate so far are showing up. That plus using a sitemap plugin.

  9. AzzX
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same issue here, looks like switching will be necessary.

  10. MomDad
    Member
    Posted 2 years ago #

    Which Sitemap plugin did you opt for? Previously, I was using the tried and true "Google XML Sitemaps", but I'm up for a change if you recommend a different one.

    I'm going to make the switch away from Yoast today, and maybe revisit it a few months down the road when (hopefully) some of the major issues have been resolved.

  11. JaySilver21
    Member
    Posted 2 years ago #

    Your guys posts showing up in Google since switching?

  12. Mevera
    Member
    Posted 2 years ago #

    Had the same problem, switched today to other plugin. How long did it take till your posts titles showed up after switching to SEO Ultimate?

  13. JaySilver21
    Member
    Posted 2 years ago #

    Mine took a day or so, but I think one of the reasons mine weren't showing up was due to having multiple plugins with the open graph tag. I had Simple Facebook Connect, SEO Ultimate (with the open graph module on), and SEO Facebook Comments. After I turned off the open graph module and deactivated the SEO Facebook comments, my posts started showing up again in Google.

  14. WiseWorker
    Member
    Posted 1 year ago #

    Did anyone get this problem resolved, please? I am having the same issue - Google is not picking up any terms including my website name even when in quotation marks. Is it solvable or do I switch? Any help appreciate. THanks

  15. WiseWorker
    Member
    Posted 1 year ago #

    Did anyone get this problem resolved, please? I am having the same issue - Google is not picking up any terms including my website name even when in quotation marks. Is it solvable or do I switch? Any help appreciate. Thanks

  16. Happyworker
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same problem. Some of it my doing though.
    After modifying the robot's text to disallow only the /wp-contents/plugins folder...I'm going to see what happens.
    My site is not showing at all in google search and I don't have any open graphs running.
    Right now I've stripped my plugins down and hopefully will see a change. I'll give it a week and report back.

  17. ruralscotland
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm the same as above, not many of my blog posts are showing up in google, or they have completely the wrong meta description. Not handy when your trying to run a photography business :/

    Any suggestions would be gratefully received

  18. skrintitu
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well i have the same problem here too. I'm using Yoast SEO plugin, since the very first day of my blog existance.
    After 1 month my blog name still not indexed in google, but the post yes. Going a little further, about another month, my posts disappeared from google's search results,even if i type the titles using quotes, no results.

    The strage thing is search engine like Bing and Yahoo did show my blog and posts.
    Dunno what i should believe, but my guess is on Yoast plugin not doing the right job so i will change it with other.

    If any of you has another different opinion or might help, please write it down!

    Thanks

  19. Taswir
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am also having the same problem for my blog Thetopblogger that whenever I search my post in Google with URL, it appears instantly on the top of SERP but when I try to find the same post with "Post Title" it is not showing anywhere!

    I am using the previous WordPress version, so later I found today that in Settings> Privacy the option "Ask search engine not to index this site" is selected!! I do not have any idea how it has changed without my consent but now I have made it index again.

    Now waiting to see whether my post appear for exact title match in the next couple of days.

    Oh, I am using Easy WP SEO and SeoPressor both and in SEO Pressor it has the field to include Meta so I am also concern on this whether this is conflicting with my Thesis theme Meta Title or not.

  20. weborigination
    Member
    Posted 1 year ago #

    Wow. Glad I found this thread. I have several sites that use this plugin and NONE of them show up for any posts. They all have the archive, category, and tag pages - but no posts whatsoever.

    Has anyone found a solution for this???

  21. syrinx32123
    Member
    Posted 1 year ago #

    having the same problem. my most recent post isn't showing up. PLEASE HELP!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic