WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
page-sitemap.xml (18 posts)

  1. Rednights
    Member
    Posted 2 years ago #

    Latest WordPress
    Latest Yoast SEO version

    Just a little note ... page-sitemap.xml isn't "viewable" unlike the others ... no styling? .. i dunno

    Otherwise new version is working like a charm =)

    keep up the good work

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. Norbert Woehnl
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Joost, awesome job on this 1.2 update!

    I have a similar (related?) observation on the page-sitemap.xml. While post-sitemap.xml displays fine, the page-sitemap.xml shows an error as follows:

    XML Parsing Error: undefined entity
    Location: http://www.norbertwoehnl.com/de/page-sitemap.xml
    Line Number 48, Column 21:
    <image:title>Stra&szlig;enszenen aus Japan</image:title>
    -----------------^

    Cheers -
    Norbert

  3. treelabs
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same problem for me.
    I can see only the category sitemap but post and pages sitemap are not accesible anymore.

    I tried to change the server permission but nothing is changed.

    Any suggestion?

    Cheers

  4. hotconductor
    Member
    Posted 2 years ago #

    Just started a new thread without seeing this one. Google Webmaster Tools displays an error on page sitemap, refuses to index.

  5. Pascal Dreissen
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same problem here. Figured it out special characters aren't encoded or replaced anymore, in my case an & in an alt tag of an image. Not sure why the preg_replace doesn't work anymore in inc/class-sitemaps.php.

    However replacing the following line (545) in inc/class-sitemaps.php fixed the issue here, maybe Yoast can comment on this what is happening:

    $output .= "\t\t\t<image:caption>".preg_replace( "[^A-Za-z0-9\s\.]", "", $img['alt'] )."</image:caption>\n";

    with

    $output .= "\t\t\t<image:caption>".htmlspecialchars($img['alt'])."</image:caption>\n";

    Fixed the XML!

  6. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Yeah the latter has other issues, but I've now found out how to get around those, so i'll be fixing this in the next release.

  7. hotconductor
    Member
    Posted 2 years ago #

    Awesome!

  8. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Could any of you try the development version? I think it's fixed in that. You can download the development version from here, or you can download it directly here.

  9. hotconductor
    Member
    Posted 2 years ago #

    You fixed it. Dev version works great!

  10. Pascal Dreissen
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yep fixed it, thanks again!

  11. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Awesomeness. Ok this'll be in 1.2.3, probably later today.

  12. treelabs
    Member
    Posted 2 years ago #

    Unfortunately i'm still have the problem.

    I went back to version 1.9 waiting for the 1.2.3.

    For your information, including the settings (in version 1.2) are not saved properly when are selected.

    Best,

    P.

  13. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    treelabs, please read this thread and follow the instructions there. If the issue persists, open a new thread and try to formulate your problem using the template in that post. I can't do anything based on what you're telling me here.

  14. Norbert Woehnl
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Joost, just wanted to give you a heads-up that in version 1.2.3, I still have the same error as described in my post #2 in this thread.

    Thanks, and best regards -
    Norbert

  15. treelabs
    Member
    Posted 2 years ago #

    Error in event handler for 'undefined': TypeError: Cannot call method 'removeEventListener' of null
        at bindShortcuts (chrome-extension://alelhddbbhepgpmgidjdcjakblofbmce/javascripts/content_script.js:519:7)
        at chrome-extension://alelhddbbhepgpmgidjdcjakblofbmce/javascripts/content_script.js:59:4
        at [object Object].dispatch (event_bindings:200:28)
        at miscellaneous_bindings:155:24
        at [object Object].dispatch (event_bindings:200:28)
        at Object.<anonymous> (miscellaneous_bindings:202:22) event_bindings:202
    chrome.Event.dispatch event_bindings:202
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'textContent' of null chrome-extension://pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc/libs/evernote/ContentScripts/PageInfo.js:37
    PageInfo chrome-extension://pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc/libs/evernote/ContentScripts/PageInfo.js:37
    (anonymous function) chrome-extension://pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc/libs/evernote/ContentScripts/PageInfo.js:428
    Uncaught TypeError: Cannot set property 'boxSizing' of null chrome-extension://pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc/libs/evernote/ContentScripts/ContentVeil.js:11
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'compareDocumentPosition' of null chrome-extension://pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc/third_party/jquery-1.7.2.js:4899
    Uncaught Error: No jQuery! chrome-extension://pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc/libs/evernote/ContentScripts/makeJQueryAvailableForClearly.js:4
    Uncaught TypeError: undefined is not a function chrome-extension://pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc/third_party/clearly_component.js:310
    Uncaught TypeError: Cannot read property 'compareDocumentPosition' of null chrome-extension://noojglkidnpfjbincgijbaiedldjfbhh/data/shared/libs/jquery-1.7.2.min.js:3

    This is the errors report with chrome wen inspector.

    Any suggestion?

    Thnaks in advance for your response.

    TreeLabs

  16. cyjambo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Joost,

    I still have the same problem as Norbert.

    If I use the workaround from Pascal Dreissen then it works. Do you think you could take a look please and check? Now my sitemap is ok but only after the change in Pascal's post.

    Thanks a lot for your great work,

    Jambo

  17. Maldonado
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I'm running WordPress SEO 1.2.8.7 in a few sites and for some reason, page sitemap doesn't show from here: http://www.impulsotecnologico.com/empresa-madrid/sitemap_index.xml. The site page is: Impulso Tecnologico running WP Version 3.4.2.

    Thanks in advance.

    Jose.

  18. reaveyo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi I'm using WordPress 3.5.1 and Yoast 1.4.3 - small site, just a few pages using responsive theme with child http://www.calyenty.com
    when I click the sitemap.xml I get the following:

    Error loading stylesheet: A network error occurred loading an XSLT stylesheet:http://www.calyenty.com/wp-content/plugins/wordpress-seo/css/xml-sitemap-xsl.php

    What do I need to do?

    Oliver

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.