WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
[resolved] Adding opengraph meta data makes header W3C Invalid (7 posts)

  1. adskiremote
    Member
    Posted 2 years ago #

    When I check the Add OpenGraph Meta Data it automatically adds an entry which W3C is saying is invalid markup.

    <meta property='og:locale' content='en_US'/>

    My site is XHTML 1.0 Transitional and the others og:description, og:title are ok.

    Anybody has a solution to this other than unchecking the box and manually adding OpenGraph meta data?

    Adam

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/

  2. namreh
    Member
    Posted 2 years ago #

    I do have also a problem with this meta-tag:

    In the yoast-part in the header:
    <meta property="og:locale" content="nl" />

    Facebook debug tool error:
    "Object at URL 'http://www.dailybits.be/item/behind-the-scenes-your-bags-airport-journey-door-delta/' of type 'article' is invalid because the given value 'nl' for property 'og:locale:locale' could not be parsed as type 'enum'."

    It should be "nl_BE" or "nl_NL" not?

  3. namreh
    Member
    Posted 2 years ago #

    I modified your code and hardcoded my "nl_NL" value where your are writing the local-tage and now everything is working, so could you bugfix this in your next version? thx!

  4. indigoclothing
    Member
    Posted 1 year ago #

    How do I change the locale value as our source states:

    <meta property='og:locale' content='en_us'/>

    but we are not in the US?

  5. Joost de Valk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    indigoclothing: please make a new thread next time as your issue is not related. The plugin takes your locale from the wp-config file.

  6. Cenay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay, back to the issue at hand... the code still doesn't validate.

    <meta property='og:locale' content='en_US'/> is the line that is reported with errors. I have a client that is demanding all errors be resolved, but without hacking the plugin, I can't.

    Can you suggest something?

  7. Justin Gilpin
    Member
    Posted 1 year ago #

    They said this issue is resolved? It's clearly not! Infact you guys have had plenty of time to work out the open graph bug. Why not?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic