WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Popular Posts
[resolved] [Plugin: WordPress Popular Posts] Several Problems with 2.1.1 (11 posts)

  1. katzeausdemsack
    Member
    Posted 4 years ago #

    I updated to the new 2.1.1 version today. When the plugin is activated I can't switch beetwen HTML and Visual in the editor anymore. When I deactivate the plugin it works fine again. I use the widget to show the Popular Posts in the sidebar. With the new version there is a display problem with some special characters like german "ö" "ü" "ä" oder the symbol for Euro "€". See sidebar on http://www.katzeausdemsack.de (post 5 to 10 show the problem - at least on german windows system).

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-popular-posts/

  2. Héctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Hi there,

    Just found what the problem is. I'm uploading a new version now, please upgrade asap.

    Thanks for reporting!

  3. future-box
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same problems here, german ä ö ü, look here at my blog http://future-box.de/blog/ at the left sidebar "beliebt".

    Probs with version 2.1.2, too !
    greetings from germany from future-box

  4. Héctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    Hi future-box,

    I'm already working on this. Will post back with a fix so you guys can test it on your sites.

  5. future-box
    Member
    Posted 4 years ago #

    many thanks, great work !
    you are from spain, ikki24 ???

  6. success2be
    Member
    Posted 4 years ago #

    Titles with apostrophe is displayed with weird characters. I've tried 2.1.3, 2.1.2, and 2.1.1 and all three of them are displaying the same issue. Right now I'm back to 2.1.0 which seems to be working fine.

  7. future-box
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am also back to 2.1.0, runs good ;-)

  8. katzeausdemsack
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi Ikkki,

    thanks for you quick response an the new version (2.1.3). The problem with the switching between Visual and HTML in the editor is fixed. The problems with the special german characters not. The problem appears in the sidebar an also in the dashboard stats.

  9. sokai
    Member
    Posted 4 years ago #

    @all people heaving problems with special characters:
    Look here for the fix -> http://wordpress.org/support/topic/423686?replies=4#post-1598064

    Best regards!
    sofar|sokai

  10. katzeausdemsack
    Member
    Posted 4 years ago #

    Lastest 2.1.4 from today (other thread) fixed my problems without manual code changes. Thank you very much ikki24

  11. Héctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 years ago #

    You're welcome! ;) Thanks also to sokai for his suggestion!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic