WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Popular Posts
Images not loading... (24 posts)

  1. ChazStevens
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey Hector;

    Hope all is well.

    I've updated to 3.4.1.

    Had the same DB issues (the deactivate/react worked).

    However now my images only show when I am logged in as admin. Missing in action when not.

    http://coralspringstalk.com/broward-blind-items-are-back-youll-never-guess-who-3199

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-popular-posts/

  2. Héctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Chaz,

    Just checked your site and it seems that the image cannot be found. Can you please check that the cache directory (wordpress-popular-posts/cache) exists and is writable? If so, are there any images in it?.

  3. ChazStevens
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey Héctor;

    The cache folder was set to 755. I set it to 777.

    Inside that folder...

    An index.html and a couple timthumb.txt files.

    https://skitch.com/myactsofsedition/ete8q/chazstevens-tamaractalk.com-filezilla

  4. nm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Having the same issues. I thought it was an MU supercache cdn issue, but now I see others have the same problem.

    the two image options..."Featured", "First Post Image" are not producing a working thumbnail. Custom Field works but I don't use the custom field for images I'm afraid.

  5. ChazStevens
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah...

    I've killed the cache (was using QuickCache). Still no joy.

  6. ddegrandpre
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having a similar problem. I can see the media folders on the server, but they seem to be rerouted via WP. Any hints?: http://eparentingblog.com/. The settings for media from WP '/home/cmikecs/public_html/eparentingblog/wp-content/uploads'. It's hosted on GoDaddy, the tech and I could only see the path from eparentingblog...

  7. Héctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Chaz: can you please try these suggestions?

    Nm: can you please share your site's URL so I can go take a look at the source code?

    @ddegrandpre: I checked your site and I didn't see the WordPress Popular Posts widget anywhere. Is your problem related with this plugin?

  8. ChazStevens
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've read the hints... Everything was set as directed.

    I noticed this.

    <img src="http://coralspringstalk.com/wp-content/plugins/wordpress-popular-posts/timthumb.php?src=http://coralspringstalk.com/wp-content/uploads/2012/03/claudiamurphy.jpg&h=200&w=285" width="285" height="200" alt="Missing Coral Springs Woman Maria Claudia Murphy Last Seen Walking on Sample Road" border="0" class="wpp_fi">

    So when I load: http://coralspringstalk.com/wp-content/uploads/2012/03/claudiamurphy.jpg&h=200&w=285

    I get no image.

    When I load: http://coralspringstalk.com/wp-content/uploads/2012/03/claudiamurphy.jpg

    I find the image.

  9. ChazStevens
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hector...

    I think it was related to Better WP Security. i turned down the plugin and the images showed up.

    I shall investigate.

  10. ddegrandpre
    Member
    Posted 1 year ago #

    There was no Popular Posts widget. I tried downloading and installing and received this error: 'The plugin post-plugin-library/post-plugin-library.php has been deactivated due to an error: Plugin file does not exist' Similarly, I cannot install the content gallery. Thinking this was the problem, I deactivated it then, deleted it, hoping it would eliminate the error codes and the media access problems. I couldn't reinstall it when it didn't clear up the problem.

  11. nm
    Member
    Posted 1 year ago #

    quick fix for me was to change line 1062 in the wordpress-popular-posts.php

    $path = get_the_post_thumbnail( $p->id, array($tbWidth,$tbHeight));//$this->get_img($p->id, "featured");

    and line 1065...

    $thumb .= "{$path}";

    and this is using the featured image option.

    I hope there is a solution soon. I really enjoy this plugin one of my top 3 favorites.

    Looking at how the thumbs get displayed, would be great to have a fallback system, from Featured Image to Custom Field to Image in Post to the default no-image.

  12. Héctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @ChazStevens: Hector...

    I think it was related to Better WP Security. i turned down the plugin and the images showed up.

    I shall investigate.

    That could be it. Try contacting the developer of that plugin and let him know about the problem. Maybe he can provide us with a suggestion to resolve it.

    @nm: I tried that solution, too. However, for some reason the get_the_post_thumbnail function was ignoring the custom width / height dimensions (array($tbWidth,$tbHeight)) and wasn't creating the image with the exact values passed to it. That's why I decided to go for a different approach and used Timthumb instead. It seems I need to investigate a little bit more about this. I like the fallback idea, let's see what I can do about it.

    @ddegrandpre: I noticed that error, too. It is related to the Post Plugin Library, and even though it has nothing to do with my plugin I did a little research to try and help you and found this and this. Any of these links will help you fix the problem.

  13. nm
    Member
    Posted 1 year ago #

    I didn't even try it with the widget...is that where the function was ignoring? Because it is working with a custom template tag.

    Yes the ability for the plugin just to accept whatever is in use automatically would be cool I think. Then there's no need to set the different options. Especially handy if we use a mix of all types.

  14. Héctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Yup, with the widget it seemed to ignore the custom dimensions, never tested that with the template tag nor the shortcode. It seems I have some work to do this weekend.

  15. DJGolden
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Hector, while solving the problem with the images, where I can download an older version to work correctly?

    All the best

  16. DJGolden
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Hector, I found this section.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-popular-posts/developers/

    I wonder which version works correctly?

  17. chiefbief
    Member
    Posted 1 year ago #

    Version 2.2.1 is ok to use.

  18. DJGolden
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi!

    I installed 2.2.1 version, but i have the same problem, don't show the images.

    I see the path directory but not exist cache directory. After create this directory, apply all permissions, but no, don't show the images.

    Can you help me, please.

    Thanks

  19. Héctor Cabrera
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The cache directory was re-introduced with version 3.3.0 and on. Version 2.2.1 uses the Featured Image functionality to create images. Is your current theme enabled to use it?

  20. slippers
    Member
    Posted 1 year ago #

    I went back to 2.2.1. Tried everything to get the thumbs to show up in the new version, but didn't work. 2.2.1 works fine.

  21. AndrzejR
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here. Tried everything to get images to show and went back to 2.2.1.

  22. chiefbief
    Member
    Posted 1 year ago #

    same here, update 2.3.2 does not help to show the thumbs. Went back to 2.2.1

    Hope to see it work as the new version (2.3.x) has some nice improvements.

    Kind regards

  23. fabusdr
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same for me, I switched back to 2.2.1. Hope Hector will have some time to fix it in a new version.

  24. DJGolden
    Member
    Posted 1 year ago #

    You are very lucky. I have installed the version 2.2.1 and the images do not appear. You can consult the right of my site.

    http://escafandrista-musical.com

    Anyone have any idea to solve this problem?

    thank you very much

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic