WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress MU Sitewide Tags Pages
[resolved] Weird Redirect after posting (6 posts)

  1. WordPress 3.0.1 Multisite. Subdomains.

    Main site is http://ipstenu.org
    TAGS site is http://tags.ipstenu.org

    Right now, I'm just using the tags site to collect them. I have plans for using switch to blog, but I'm not there yet. Point is that it's a 'silent' install ;)

    When I make a new post in ipstenu.org, for some reason I got redirected to http://tags.ipstenu.org/wp-admin/post.php?post=1245&action=edit&message=6 instead of http://ipstenu.org/wp-admin/post.php?post=1245&action=edit&message=6

    When I removed tags from the URL, it loaded and everything was fine. If I don't, the post doesn't... post.

    I'm not even sure where I should start looking for this one.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-sitewide-tags/

  2. FWIW, I noticed that the tags. site was set to NOT public. I changed that and I'll see how it goes.

  3. Nope, still happens. Now a stupid question.

    Should I check 'post to main blog' too?

    http://twitpic.com/2vqoci

  4. Okay, I dumped the DB field for it, reinstalled, and it works. o.O

  5. It's messing with your mind. o_O

  6. xiffy
    Member
    Posted 3 years ago #

    Weird thing is i've got this problem to, in a slight variant; i post or edit a post in http://example.com/subblog/wp-admin/, edit for instance post 14 of that blog, and ater submitting, the browser get's redirected to the main blog; http://example.com/wp-admin/
    The post does not get submitted.

    So dumped the DB, loaded it into our accpetation, all problems resolved. Thing is, i did not (yet) uninstall, then reinstall he plugin on our production machine. It's production blog with high traffic, so'll wait for a not so busy opprtunity to see if re-installation of the plugin would resolve the issue for us as well.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic