WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress MU Sitewide Tags Pages
Plugin isn't pulling in post thumbnails (3 posts)

  1. SidianMSJones
    Member
    Posted 3 years ago #

    Site: http://www.mymythos.org

    On the front page in the category box called Mythos Journals you can see where the image for the post is not being pulled in. I've tried setting the image as the "featured image" as well as using a plugin called Generate Post Thumbnails. Neither worked.

    Ultimately I need it to just pull the first image from inside the post, featured or not.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-sitewide-tags/

  2. SidianMSJones
    Member
    Posted 3 years ago #

    Checked with Firebug and it appears the broken image (residing on a sub-site) is being pulled from:
    <img src="http://www.mymythos.org/wp-content/themes/aperture-NEW/thumb.php?src=/blogs.dir/1/files/2010/09/321.png.html_1-300x199.png&w=220&h=150&zc=1&q=90" alt="Testeroni" class="woo-image thumbnail" width="220" height="150"/>

    While the working images (residing on the main blog) are being pulled from:
    <img src="http://www.mymythos.org/wp-content/themes/aperture-NEW/thumb.php?src=wp-content/uploads/2010/04/Wine-Fire.jpg&w=220&h=150&zc=1&q=90" alt="Wine Fire" class="woo-image thumbnail" width="220" height="150"/>

  3. Nope, it's doesn't.

    Try the "get the image" plugin to use that to show the thumbnails.

    although if the theme you're using uses custom fields to set this image, SWT *does* have an option to pull those.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic