WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress MU Sitewide Tags Pages
options not being saved and blog not being populated (7 posts)

  1. jamesdodd
    Member
    Posted 2 years ago #

    Adjusting the settings for the plugin don't seem to save when clicking update settings.

    Also the populate button doesn't seem to do anything (I can only presume these two errors are connected).

    Any advice on something obvious I may have missed or whether this is just a compatibility error with the latest version of WP?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-sitewide-tags/

  2. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    What version of SWT do you have?

    If you haven't been able to save the settings then the populate won't do anything. Also, if you are on shared hosting and you do get the settings issue sorted out, the populate is most likely not going to work because it's too resource intensive.

  3. jamesdodd
    Member
    Posted 2 years ago #

    wordpress version 3.3.1
    SWT version 0.4.2

    Still no luck getting it resolved.

    @Ron, what is the issue with regards to shared hosting, is it PHP memory limits or something? Obviously this wouldn't just effect shared hosting, but I'd like to know before attempt running it (if I ever can) so I can get the settings in place and don't have to watch it fail first!

    Thanks

  4. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @Ron, what is the issue with regards to shared hosting

    The main thing that shared hosts run their resource limits on is CPU. The populate is CPU intensive.

    You do not need to run the populate function to use the plugin. When it's only doing one post there isn't a significant amount of overhead.

  5. jamesdodd
    Member
    Posted 2 years ago #

    oh ok. that should be fine.

    still can't get it to save the preferences tho, so it seems a tad pointless right now.

  6. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    If you go into your network settings, can you change and save those?

  7. jamesdodd
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, network settings were saving fine.

    Strangely the WordPress MU Sitewide Tags Pages options saved for me when I gave it one last attempt.

    I did nothing different, disabled no plugins, change no code or anything. it Just worked!

    populate has been working fine too on a site by site basis (never bothered trying all sites on the network at once).

    Thanks for the help anyway

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic