WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: WordPress MU Domain Mapping] WP 3.0 - Admin Sites' "Backend" links to wrong blog (5 posts)

  1. bigdawggi
    Member
    Posted 4 years ago #

    It looks like the "Backend" links (on hover state when listing sites at Super Admin -> Sites) are pointing to the current site's domain, if the primary domain is left at the original domain (i.e., not the mapped domain).

    Example:

    Main Site
    	Real: 3.local
    Second Site
    	Real: test.3.local
    	Mapped: test.local
    

    If I'm on the main site's site listing page, all "Backend" links return '3.local/wp-admin'.

    If I'm on test.3.local (so real domain is the primary), all backend links return 'test.3.local/wp-admin'.

    If I'm on test.local (so mapped domain is the primary), all "Backend" links return perfectly.

    I've spent a while digging around the code, and I think I'm in the right general area, but haven't quite got it. I'm thinking the functions 'domain_mapping_adminurl()' and 'get_original_url()' need to make use of the $blog_id passed to the 'admin_url' filter (link-template.php line 1956).

    Thoughts anyone?

  2. bigdawggi
    Member
    Posted 4 years ago #

    (heads up: looks like posting this changed the WP version from "3.0-beta1" to 3.01)

  3. EliCash2
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm also having this problem.

  4. JayMyers
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am as well and it did not start until I installed the Beta 2, previous dev. versions I was not experiencing the issue.

    I can manually go into each blog ..\wp-admin, and everything works on the "network" and each of the blogs except being able to conveniently bounce between blogs. Domain mapping is not the issue either because when it is Network Activated everything works as it should.

  5. Ryan Boren
    WordPress Dev
    Posted 3 years ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic