WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress MU Domain Mapping
[resolved] Domains Not Saving Under New Domain (10 posts)

  1. creeaf
    Member
    Posted 3 years ago #

    I just installed WordPress MU Domain Mapping, but when I go to the Domains section and try to add a new domain it does not appear to be saving them once I try to add one.

    Anything you might suggest I check to see what is going wrong?

    Thanks.

    James

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/

  2. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Try the development version (click on the other versions link at the right on the plugin page).

  3. Go to the SUB sites, look under Tools -> Domain mapping. map the domain from there.

  4. creeaf
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ok... I downloaded the development version and was able to add a domain name.

    Now, I have a new error. The main domain name works great, but the new domain name I am trying to add is getting a redirect loop error.

    Can I use new domain names with this plugin (not third level or folders)? For example, I registered two domain names (and will do more once I get it working).

    Any ideas or suggestions?

    Thank you in advance for all your help.

    Sincerely,

    James

  5. alx359
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same problem regarding saving. (WPv3.12RC3, mu-domain-mapping from trunk)
    - Enter CNAME in 'Domain mapping' menu. A message similar as 'tables created' is displayed.
    - I'm able to enter domains now.

  6. anndonnelly
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am trying to use domain mapping to add more domains that should point to the main domain. The install is in the root of the main domain progressivesolar.ie.

    Domain mapping is working for a domain I mapped to one of the subsites http://www.braunbauzeichner.com about a year ago - but now when I'm trying to add additional domains (progressivesolar.co.uk, etc.) so they just point to the main site, the domains aren't saving when I try to save under 'Domains'.

    I installed the Development version per Ron's suggestion and still no luck. I don't want to try changing to using CNAME (not even sure what I'd do there) as it is already working for that other site that really needs the domain working for it.

    On the control panel all of the domains are pointing to the same ip address and have web hosting set up pointing to the WP installation -- as is the domain that is working. If you go to http://www.progressivesolar.co.uk you'll see that it points to the site, but gets an error.

    The site is on WP Version 3.0.2 using Genesis with a child theme I customised.

  7. Ron Rennick
    MultiSite Guru
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The DM plugin does not allow you to map domains to the main site.

  8. anndonnelly
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oh, thanks Ron. Any ideas on how I can do this w/o getting the redirect to /wp-signup.php? Should U do url forwarding instead of pointing it to the WP installation.

  9. anndonnelly
    Member
    Posted 2 years ago #

    Just setting up web forwarding to the main domain works :-)

  10. Do you just want to say 'If someone goes to http://www.progressivesolar.co.uk, redirect them to http://progressivesolar.ie/' (which seems to be what it's doing right now). You can't have BOTH urls working at once, though.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic