WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Importer
Import of Posts does not include images (8 posts)

  1. Sunny_Balanga
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have tried to import posts using plugin versions: .2, .3, .4-alpha2.
    I tried with a back of "posts" and a backup of "all."
    In all cases I checked the "include attachments."
    In all cases - posts were imported but WITHOUT images.

  2. Jon Cave
    WordPress Dev
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Are all the attachments appearing correctly in the Media section of the backend? Just not showing within a post itself?

    If so I think I know what the problem is having just run into it myself and will investigate further tomorrow.

  3. Sunny_Balanga
    Member
    Posted 3 years ago #

    Exactly. Media's there, but not "connected" to posts it belongs too.
    I will look forward to what you find out tomorrow. Thanks!

  4. Jon Cave
    WordPress Dev
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Should be fixed with 0.4-alpha4. Would be grateful if you could report back after testing.

    Download the Development Version from the Other Versions page or here is a direct link to the zip.

    Thanks for reporting. For reference this issue is being tracked on ticket #16984.

  5. Sunny_Balanga
    Member
    Posted 3 years ago #

    I just tried 0.4-alpha-4 and the problem remains the same - no images.

  6. Jon Cave
    WordPress Dev
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Can you take a look at the source code of the website and tell me what's wrong with the src attribute of one of the broken image tags (they should still be present, but pointing to the wrong location)?

    It would be helpful if you would send me a copy of an import file that isn't working correctly; email wp AT lionsgoroar.co.uk

    Or access to a site that's not working properly. Just to help speed up diagnosis and fixing the issue.

    Thanks.

  7. Sunny_Balanga
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hey Jon,

    That was a good point, they were pointing to the wrong place, I edited the links and it all works now. Thanks!

  8. Jon Cave
    WordPress Dev
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    I know that was the problem. However, the importer tries to automatically update links to attachments in posts and that stopped working properly for resized images. That was the fix I was talking about.

    If you could give me an example of a previously incorrect link or let me see an export file that would really help as automatic updating is a neat feature.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic