WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress HTTPS (SSL)
[resolved] WordPress HTTPS v1.9.2 error / The page isn't redirecting prope (48 posts)

  1. fabian21
    Member
    Posted 2 years ago #

    running the query worked; it successfully activated.

    BUT

    it still doesn't work:

    "Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete."

    ?????????

  2. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey fabian21,

    Do you mind if I login and take a look? I just need an admin account that can edit plugins. I think I know what's wrong.

    My email is mike[at]mvied[dot]com.

    Thanks,
    Mike

  3. fabian21
    Member
    Posted 2 years ago #

    account created. you should get your email from me.

  4. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey fabian21,

    It looks like your host is using a proxy for HTTPS. The plugin (and WordPress) can't detect that the page is HTTPS due to the way that the server is configured. Unfortunately, the plugin can't function correctly if it can't detect HTTPS. I would talk to your host about getting it fixed.

    Thanks,
    Mike

  5. fabian21
    Member
    Posted 2 years ago #

    Mike,

    I've sent you an email directly with what I got from my web host. Thanks for your help.

  6. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey fabian21,

    Could you post the response from your web host here? I think it's important that other users read their response.

    I'm still brainstorming on this.

    Thanks,
    Mike

  7. fabian21
    Member
    Posted 2 years ago #

    i use network solutions as my web host,
    and they've responded to my SSL issues as such:

    I am sorry to see you are having issues with redirects on your
    hosting. Our SSL proxy doesn't allow server-side variables to detect
    HTTPS (secure). All server-side coding will always detect HTTP
    (non-secure), and for programs that attempt to redirect non-secure
    connections (http://) to a secure connection (https://) will result in
    an infinite loop and server error after 30 seconds (newer technology
    browsers such as Firefox will detect this loop almost immediately and
    give up before 30 seconds). We cannot change this setting on our
    servers. As nsHosting Shared is not a PCI compliant solution and not
    meant for taking online transactions, the security workarounds below
    are the only ways around this.

    1) Assume the connection is secure by making all the links to the
    sensitive pages https, or
    2) use a client-side code (like javascript) to detect if it's secure
    and redirect if it's not. The coding below will do just that. Just
    modify it to redirect to the correct secure domain and add it into the
    HTML of any sensitive pages.

    <script language="javascript">
    if (document.location.protocol != "https:")
    {
    document.location.href = "https://secure.domain.com" +
    document.location.pathname;
    };
    </script>

  8. breezy421
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks Fabian. I contacted my host, Media Temple, w/ the response you got to see if it would help them solve this issue on my site and here is what they told me:

    It seems that the wordpress-https_ssl_host value for your site was set incorrectly. After changing this to https://www.edit911.com/, your website began loading. Please note that this is a setting entirely set within WordPress, and not something which (mt) Media Temple would be responsible for setting. As a courtesy, however, I have set this for you to assist you in resolving this issue.

    At this time, the only thing I can currently see wrong with your website is that your Content Delivery Network is not caching the images or style sheet for your website, resulting in the website not looking exactly as it should. Unfortunately, as this is not a product which you have through us, we would be unable to assist you in finding out why this product is not working as it should be. You should be able to contact the company who you have purchased this product from for further assistance in resolving that issue. Or, you can also simply load the items from your (mt) Media Temple account instead of your Content Delivery Network by changing the coding for your website.

    ---

    Sadly, I am still getting a redirect error when I use "force SSL" and none of my https pages that do load w/out a redirect error are totally secure. They all have partially encrypted errors.

  9. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey Breezy,

    The host setting error was a bug in 2.0 and 2.0.1, but has been fixed in 2.0.2.

    I just installed 2.0.3-dev on the test site you set up for me and it appears to be working. I think there was a combination of two bugs that I've fixed since I initially looked at your site. I think this version will fix your other site as well.

    Thanks,
    Mike

  10. breezy421
    Member
    Posted 2 years ago #

    That finally did the trick Mike, thank you so so so so much. I cannot thank you enough! YAY!!!!!

  11. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'll be sure to get an official fix out. The version you're using has some half-finished stuff in it. :P

  12. naomiblindeman
    Member
    Posted 2 years ago #

    Unfortunately, I'm having the same problem with version 2.0.4.
    I've tried most of the things mentioned in the thread with the exception of the database query because I never had a previous version of this plugin installed.
    I do think I have private SSL, I don't think the host is using a proxy.
    This is the page: http://www.creativecowboyfilms.com/products-page/checkout/
    Any ideas for me for that I could try?

  13. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey naomiblindeman,

    I'll probably have to take a look at the site to see what's going on. If you can, set me up and admin account that has permissions to edit plugins. My email is mike[at]mvied[dot]com.

    Thanks,
    Mike

  14. naomiblindeman
    Member
    Posted 2 years ago #

    That is very kind of you Mike, thank you. Any hint you can give me is very welcome. :-)
    I made you an account.

  15. Scott Gould
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Mike

    Any news on a fix? I really need this update as my site has been down for months as a result.

    Appreciate your hard work and happy to make a donation - where shall I send it?

    Scott

  16. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey Scott,

    This issue doesn't really have a fix. It's generally caused by unforeseen server configurations that the plugin can't handle or a bug that has been introduced to the plugin. Start a support topic with all the details you can provide. Generally, the easiest fix is for me to login to the site and investigate. It's really hard to say what's causing the issue since the error only occurs on some servers.

    Thanks,
    Mike

  17. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I just pushed out version 3.0 which may or may not fix the issues you were having. Please try updating and let me know if you need any help.

    Sorry for the late response. I have not had time to support the plugin for a while now. Since I just pushed out 3.0, I'll be keeping an eye on the support forums to fix any bugs that arise.

    Thanks,
    Mike

  18. Scott Gould
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks Mike, will have a look

    Much appreciation to you.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic