WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress HTTPS (SSL)
[resolved] Link of SSL connection is redirected to HTTP(v3.0.4) (5 posts)

  1. paradox5331
    Member
    Posted 2 years ago #

    The environment
    - WordPress v3.3.2
    - WordPress HTTPS (SSL) v3.0.4

    All the links of the SSL connection arranged in all the reports are redirected to HTTP.

    Normal operation was carried out in v3.0.2.
    Although the phenomenon by which the link of SSL connection is redirected to HTTP from the time of upgrading to

    v3.0.3 occurred and it was coped with by using description of <https://…> compulsorily, it from v3.0.4 has also become invalid.

    The solution in question is desired.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-https/

  2. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I don't know what you're trying to say. Try using normal sentence structures.

  3. paradox5331
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm sorry to have written in strange English...

    For example, please assume that POST has the next description (HTML).

    <img src="https://example.com/.../sample.gif">

    When this uses ver3.0.4..

    <img src="http://example.com/.../sample.gif">

    It's read in the above forms and SSL is canceled compulsorily.

    The problem has not occurred in ver3.0.2.

    The picture in some area was not enciphered in ver3.0.3.

    It wrote as follows then and avoided the problem.

    <img src="http://example.com/.../sample.gif">

    However, this method cannot be used by ver3.0.4.

    I am sorry to be unclear...

  4. paradox5331
    Member
    Posted 2 years ago #

    Line 10

    It's not

    <img src="http://example.com/.../sample.gif">

    but

    <img src="https://example.com/.../sample.gif">

    Sorry...

  5. paradox5331
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you for updating!
    The problem asked in this topic was solved.

    However, the link for login disappears for the meta-information in widget, and the address of the link place is displayed.

    Please correct, if possible, since there is no trouble in particular in operation.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic