WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress HTTPS (SSL)
Can't login after enabling (3 posts)

  1. gerryl
    Member
    Posted 2 years ago #

    I just installed the 2.04 version of the plugin on a WP 3.3 site. I'm attempting to use shared ssl.

    After setting up an SSL Host of the form secure.host.com/~username/blog and checking Force SSL Administration I am forced to relogin. After entering the password, I am merely sent back to the WP login page. Subsequent password entries result in the same behavior.

    Configuration Details:
    + Site is setup as a subdomain of the form blog as an A-record for the site.
    + WP configuration for blog URL is of the form blog.mydomain.org
    + The blog directory is installed to public_html/blog
    + Using default permalinks
    + As noted above, SSL host is of the form secure.host.com/~username/blog

    Seems like a pretty vanilla install, so I'm not sure what else to try.

    Let me know if you need more info.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-https/

  2. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I just pushed out version 3.0 which may or may not fix the issues you were having. Please try updating and let me know if you need any help.

    Sorry for the late response. I have not had time to support the plugin for a while now. Since I just pushed out 3.0, I'll be keeping an eye on the support forums to fix any bugs that arise.

    Thanks,
    Mike

  3. gerryl
    Member
    Posted 1 year ago #

    I installed your latest version today, V3.1.2, and it now works as expected. Glad I came back to check it out.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic