WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress HTTPS (SSL)
blank pages after plugin activating (8 posts)

  1. Martin777
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Mike,
    I have a standard WP site and if I activate your plugin 3.0.3, my pages are totally blank.

    Where can be a problem?

    Thanks a lot,
    Martin

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-https/

  2. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey Martin,

    I have yet to actually see this bug, but a lot of people have reported it. The only way I can fix it is you can give me FTP access and an admin account to take a look at it. I can't reproduce this error.

    Thanks,
    Mike

  3. Martin777
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Mike,
    I have just sent an email from your home web.
    Thanks a lot,
    Martin

  4. gwc_wd
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have the blank page problem as well, but I do not think it is directly related to WordPress-HTTPS (in my case at least).

    After installing my SSL certificate, any https requests produced a blank page. I installed the plugin in the hope that it would solve the blank problem, but no.

    I installed an ssl cert on a different site not using WordPress and it works as expected so there is something about my setup that feeding the poo.

  5. mgason
    Member
    Posted 2 years ago #

    HI,
    I just got a report from a client running a woocommerce site of a blank site after updating the HTTPS plugin. It was fixed by deactivating the plugin. The site had been working fine with the plugin for several months until update. The site was recently moved by HostGator to their servers but was running fine with its new SSL cert there.
    Any ideas.
    Is there anywhere to get old versions? I am happy to provide a login, how can I contact you?

  6. mgason
    Member
    Posted 2 years ago #

    revised information to above he could not access the backend of the site until he tried to in another browser. he was receiving the too many redirects message that is mentioned in some other posts here relating to the latest update

  7. Martin777
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Mike,
    my issue is still not solved. I invested in SSL certificate and I cannot use it:-(
    Martin

  8. Mvied
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Try the development version. If you still receive a blank page, check your error logs. Some users have had issues with hitting PHP's memory limit.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic