WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WooCommerce - excelling eCommerce
Own logo AND text title & site description? (5 posts)

  1. FishFush
    Member
    Posted 1 year ago #

    For my WooCommerce shop, is it possible to have both a custom logo (an icon) AND the text title of the store (and site description below it)?

    I navigated to:

    Mystile > Theme Options > General Settings > Quick Start

    I enabled all of them, but only the text shows — the logo is not visible :(

    Would be cool the have the small logo with the text to the right of it...

    ...any tips? I'm new to WP and WC, but loving it so far! Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/woocommerce/

  2. royho
    Member
    Posted 1 year ago #

    You should post this on regular WordPress forum as your issue is not related to Woocommerce plugin.

    But to point you in the right direction, you want to look into settings->General for your site title and tagline.

  3. FishFush
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks but seems you misunderstood. I know how to change all that ;)

    What I'm talking about is this: http://s7.postimage.org/58zax4wu3/woocommerce.png

    Having both the text enabled, as well as an image logo. (Please refer to my original post.)

  4. royho
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hmmm I am confused. Your screenshot shows theme options and not Woocommerce plugin options. This forum is specific to Woocommerce plugin. So I am not sure if you're saying you have issues with the plugin or your theme now? Can you please clarify?

  5. FishFush
    Member
    Posted 1 year ago #

    Well, essentially, I was assuming that people involved with WC also know about WT, as the two are designed to work together.

    But more importantly:

    My issue is that if I enable the title/subtitle, and also set an image, then only the text appears, and the image does not.

    Wondering if that's as designed by WC/WT or a bug?

    I have been having a few other issues with WC and WT compatibility, so I would posit that this is also maybe a cause here. I could be wrong, hence why I am asking. For example, see here: http://wordpress.org/support/topic/woocommerce-lightbox-stopped-working?replies=5

    [ Please do not bump, that's not permitted here. ]

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.