WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Widget Logic Visual
[resolved] Widget not showing under conditions I've already used... (3 posts)

  1. dave
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I've been using this plugin for a site with a ton of different widgets that needed multiple conditions, and it's worked great so far!

    Now, I've added just a few more widgets, with only one condition each, and some(three) of the widgets' page conditions aren't working. The same single-page conditions worked for all those other widgets, but now a couple of these single ones aren't working. It's got to be something different about the pages I'm limiting them to, but each page is very simple, and practically a duplicate of any that are working.

    I've tried both the visual logic and the advanced hard-coded conditions. Neither are working.

    http://wordpress.org/extend/plugins/widget-logic-visual/

  2. dave
    Member
    Posted 1 year ago #

    One of the pages that DOES work: http://dev.miravistadiagnostics.com/veterinary-testing/aspergillosis/

    And one of the pages that DOESN'T work, with the same parent, practically a duplicate of the one that works: http://dev.miravistadiagnostics.com/veterinary-testing/coccidioidomycosis/

  3. dave
    Member
    Posted 1 year ago #

    Wellp, by pure chance, I was editing some of the widgets that weren't working to combine them with some that were, and I had html comment tags (<!-- -->) for something in those widgets. When I took those out, the widgets that weren't working, worked!

    Hope this info helps someone else...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic