WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Wickett Twitter Widget
No response from Twitter (11 posts)

  1. Sixes
    Member
    Posted 2 years ago #

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

  2. danifagan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same here...since last week on all sites.

  3. Sammiikins
    Member
    Posted 2 years ago #

    My client is also receiving this error on her blog.

    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

    Up till now (a couple weeks) the plugin has been working fine; I haven't seen it spit out any errors. A few minutes ago, I got it to finally load some tweets, but mostly it loads the error. I noticed that past posts on the issue never seemed to get resolved. Can anyone shed some light on this? Also does anyone know how long it will take to load the tweets again?

  4. game writer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same here. Time to install a different plugin.

  5. jeet_wp
    Member
    Posted 2 years ago #

    Seems like this is a part of jet pack now.

  6. jeet_wp
    Member
    Posted 2 years ago #

    A bad solution that i've come up with :p
    Download jetpack plugin and extract it to a local folder. Find the folder called modules. Inside that folder open the file 'twitter-widget.php'. Copy the complete content of that file to 'wickett-twitter-widget.php' of this plugin.
    Atleast now it works for me.. :)

  7. jglovier
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm also getting the no response from Twitter error (from the Jetpack version). I'm using WP 3.2.1.

  8. Chris Berthe
    Member
    Posted 2 years ago #

  9. joshintiosh
    Member
    Posted 2 years ago #

    Whats even stranger is that this plugin works fine on my local server, but fails on the live server. Guess I'll give Clearly Bonafide Twitter a try ;)

  10. joshintiosh
    Member
    Posted 2 years ago #

    Nope, Clearly Bonafide Twitter doesn't work on the live server, but does work on my local development install, just like this one. Any ideas what might cause these to fail when going from a local install to a live install? I'd be really thankful for any help.

  11. joshintiosh
    Member
    Posted 2 years ago #

    I think I figured my issue out. I have "Tweet This" installed, and I didn't realize it also had a widget for posting tweets in it that must have been conflicting with these widgets.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic