WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Watermark My Image
Can't Get It To Work (28 posts)

  1. Samuel
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there and thanks for the plugin. I have downloaded and activated the plugin, gone through the settings how i want it displayed but I can't get it to show on pictures. I have uploaded two pictures and can't see the watermark below, i have even right clicked and opened in a new tab/window. Please advice what I'm doing wrong.
    Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/watermark-my-image/

  2. G0dLik3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hello.

    Does the preview show on this page wp-admin/admin.php?page=watermark-my-image/main.php ?

    What version of WordPress do you have ?

  3. pyrohot
    Member
    Posted 2 years ago #

    i have same problem, i cant get it work... or this plugin dosnt automatically watermark images? manual is working..

  4. pyrohot
    Member
    Posted 2 years ago #

    ..and yes preview is working. WP 3.2.1

  5. G0dLik3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    It should automatically watermark images, right after you upload them.

    I have uploaded a fresh copy of WP 3.2.1 and the 0.2 version of the plugin to a server, did a test and it worked just fine.

    Can you please tell exactly what are you doing ?

  6. pyrohot
    Member
    Posted 2 years ago #

    maybe theres a problem with php version 5.3.3 that i use?

  7. G0dLik3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I tested the plugin with PHP 5.2.5 and 5.3.6 and there were no problems at all, so I doubt it's the PHP version...

    Can you go to this page wp-admin/admin.php?page=watermark-my-image/main.php and tell me if there is anything checked next to "Enable watermark for" ? And is anything written in the "Values" fields for Text 1 and Text 2 ?

  8. pyrohot
    Member
    Posted 2 years ago #

    Enable watermark for is checked medium, large and full size and value 1 has multiple texts and value 2 only one short url text.

  9. G0dLik3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    So you are uploading images through the WP editor and they are not watermarked, yes ? (sorry for the silly question, but just making sure..)

    Do you see any errors, any strange things, anything at all ?

  10. Samuel
    Member
    Posted 2 years ago #

    I was able to get the plugin to work by reactivating it and clearing my cache. Dunno why but it helped me.
    Thanks

  11. pyrohot
    Member
    Posted 2 years ago #

    it seems to working now..

  12. pyrohot
    Member
    Posted 2 years ago #

    it watermarked two images and then stopped working again. i give up..

  13. mor1s
    Member
    Posted 2 years ago #

    It's because it only watermarks the standard wordpress sizes which makes it pretty much unusable for most pics. I think the programmer of the plugin is working on the fix atm.. Maybe you can take a look in the source code and find a quick solution that you can share with us others?

  14. G0dLik3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Ok guys, I have made a few modifications.

    Can you try this: http://marianbucur.com/watermark-my-image.0.21.zip

    Give it a few tests and let me know how it works.

  15. mor1s
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey! Thanks for listening to us.. I installed it but it doesn't seem to work on http://gagradar.com

  16. G0dLik3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Oh, by the way.. You need to deactivate it and activate it again. Give that a try and let me know if it still doesn't work.

  17. mor1s
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tried that now, I deleted it before also and added the new version but it doesn't work? :/

  18. indreksi
    Member
    Posted 2 years ago #

    For some images it works. Like this: http://funny.ee/2011/12/huvitav-lahendus/

    And with this image its not working http://funny.ee/2011/12/jube-lahee-pildike-ikka/

    Looks like it works, when image is in full width :S

  19. G0dLik3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @indreksi:

    1st of all, nice pic =)
    2nd.. can you try this patch and let me know if it works for you: http://marianbucur.com/watermark-my-image.0.21.zip

    @mor1s:

    I'm sorry, there's nothing more I can do...

  20. indreksi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Im using this update and its not working if i upload from frontend.

  21. G0dLik3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Well then.. take a look at the code, maybe you can figure it out.

  22. basibanget
    Member
    Posted 2 years ago #

    Can you tell me where you "add_action" the watermark function when uploading files?

    Thanks

  23. G0dLik3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    watermark-my-image.php - line 569

  24. basibanget
    Member
    Posted 2 years ago #

    thanks. I'll go take a look

  25. G0dLik3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    You're welcome :)

    Good luck !

  26. basibanget
    Member
    Posted 2 years ago #

    I know why it's not working for some. It's only working when you use full uploader, not the browser uploader.

  27. indreksi
    Member
    Posted 2 years ago #

    And have you idea how we can fix this? So it will work also when you use browser upload?

  28. basibanget
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry, no. But there's one plugin that hack the core file (wp-includes/media.php) that I use and worked. I think you can use that method. I'm not sure tho

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic