WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WangGuard
[resolved] Nobody can register, domain not allowed (17 posts)

  1. eschnack
    Member
    Posted 1 year ago #

    First, thanks for the great plugin. i've been using it for a while now and it has helped us keep our site free of unwanted users.

    But since updating a few days ago to the latest versions of both the plugin and wordpress, no new users have been able to register. They all get an error saying the domain is not allowed. Any idea what could be happening?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wangguard/

  2. eschnack
    Member
    Posted 1 year ago #

    And by the way, under the blocked domains tab, none of the domains are blocked.

  3. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi @eschnack

    Do you use an AppThemes?

    If yes, I will explain you how to fix it.

    If no, please tall the theme. Maybe the theme don't use the standard sign up form.

    Kind regards

  4. eschnack
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, no I use my own custom theme. But I do have Simple Facebook Connect installed which modifies the register form.

  5. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Maybe that's the problem.

    Please, can you tell me your website?

    If you don't want to post here, you can email me to admin [you know what is here] wangguard [dot] com

    Thank you

  6. eschnack
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, yeah that was the problem. I disabled the Facebook plugin and now it works. Any idea what's causing the conflict?

    The website is berlinenespanol.net.

  7. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I have not tested yet, but the problem seems FaceBook plugin is changing standard name fields.

    You can see the standard ones here http://core.trac.wordpress.org/browser/tags/3.4.2/wp-login.php#L299

    or maybe the plugin FaceBook connect is not adding the post signup do_action.

    PD: If you want, we can continue the thread in EspaƱol by email, i'm from Barcelona :)

  8. eschnack
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hehe, lo sospeche desde un principio :)

    I'll just leave the register option in the plugin disabled for now and try to see what's going on later. Thanks for the help!

  9. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ok

    You're welcome

    I mark it as resolved for now.

    A mandar ;-)

  10. rovielran
    Member
    Posted 1 year ago #

    same issue im using Appthemes classipress

  11. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi rovielran

    Follow this instructions http://forums.appthemes.com/wp-firewall-2-there-alternative-26944/page-3/#post143994

    That will fix the problem.

    Thank you

  12. eshaan
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same problem with wanguard... can someone please help me ...

    Thanks

  13. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Do you an AppThemes?

  14. eshaan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes.. using classipress from appthemes...

  15. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Are you using the latest ClassiPress and the latest WangGuard version?

  16. eshaan
    Member
    Posted 1 year ago #

    I dont know the if classipress theme is the latest but I downloaded the latest version of wangGuard.

  17. Jose Conti
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    The first AppThemes version were not compatible with WangGuard.

    If you are not using the latest AppTheme, upgrade to last one.

    Kind regards

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.