WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

W3 Total Cache
Zero minified files for uploading to CDN (17 posts)

  1. mishari
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    I have a development site up at http://www.travel-impact-newswire.com/dev I have enabled debugging for minified and CDN.

    I'm using amazon cloudfront, all of a sudden no files show up for uploading anymore under minified files, all the other headings work fine. Does anyone know what could be the problem?

    http://wordpress.org/extend/plugins/w3-total-cache/

  2. Frederick Townes
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Did you check the unsuccessful transfer queue on the CDN settings tab?

  3. docpeyer
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm having the same issue -- using cloudfront and no files are available when I select 'upload your minify files'. I have around five js files and two css files selected in the minify section. The preview html is looking for the files at the cdn.

    All other files have uploaded to s3 correctly and are available through cloudfront. Another post mentioned some permissions issues with the w3tc/min folder, but it's 755 like all the rest, there is nothing in the unsuccessful transfer que (haven't been able to select the files in the first place...), and I really don't know where to go from here. Any thoughts?

  4. mishari
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    I realized that the problem was due to using APC for minify. When I switched off APC it was all ok.

    Another minify problem I was having after that where the minification of JS and CSS would show up in the output html but no file would be created, this seemed to have been solved atleast for now with a complete uninstall and re-install of this plugin.

  5. docpeyer
    Member
    Posted 3 years ago #

    Mishari,

    Thanks for the response.

    I am using disk all across the board for now and nothing is set to APC.

    Still browsing around trying to find an answer...

  6. mishari
    Member
    Posted 3 years ago #

    Please post a message when you figure it out, I want to make sure I don't trigger this issue again.

  7. Frederick Townes
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    No one has indicated if they checked their unsuccessful transfer queue...?

  8. mishari
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Fredrick,

    My transfer queue constantly shows failed items if I don't enable the force upload function.

    But, this problem doesn't come from the transfer queue, it seems to emanate from the fact that the minification process seems to work erratically.

    Edit:
    Erratic as in sometimes there are assets created and sometimes there are not. I would make updates and all of a sudden I would have no minified CSS / JS for a while even when CDN is disabled. Then it will start working again.

  9. docpeyer
    Member
    Posted 3 years ago #

    So, I went back to this problem after a week or so and to my shock, there are now files that are available for upload -- I did nothing, perhaps.. well, I have no idea.

  10. Frederick Townes
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    What kind of hosting do you all have (shared for example)? Also consider using the development version which uses an updated amazon library.

  11. docpeyer
    Member
    Posted 3 years ago #

    I personally am using a resource-dedicated vps/cloud-type offering that seems to have plenty of overhead..

    For the development version -- generally I try to stay away from these types of deployments on live sites, should this be any different? I'll check it out on some hobby sites.

    Thanks

  12. mishari
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi,

    I'm hosted on MediaTemple. I'm on dev version right now. Presently it says that "The unsuccessful transfer queue has unresolved errors. Emppty the queue to restore normal operation." but when I click on the button it says both upload queue and delete queues are empty.

    The header mentions minified files but when I look in the wp-content/w3tc/min/xxxxxx/ folder those files don't exist.

  13. Frederick Townes
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Does the issue occur with all other plugins disabled or with the twentyten theme?

  14. mishari
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Fredrick,

    I disabled all the plugins and used the twentyten theme. Still as soon as I enable minification the issue appears.

    Best regards
    Mishari

  15. Frederick Townes
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Can you submit a bug submission form from the support tab of the plugin please or try the development version and see if the problem persists?

  16. mishari
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Fredrick,

    Submitted a bug report, please let me know if you have any further clues.

    Best regards
    Mishari

  17. Frederick Townes
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Replied.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic