WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

W3 Total Cache
W3 Preview Mode - Display Error Visible (5 posts)

  1. MichelleRAdams
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi there,

    As per my webmaster tools and theme designer recommendations, I'm attempting to improve the speed of my site using the W3 Total Cache plugin. I am seriously overwhelmed with what settings to choose as none of it makes sense...but I've gone with the defaults so far.

    I used the minify wizard to locate files to add and could see the Google ads files and I unchecked those.

    However, I can see a problem in preview mode; my AWeber opt-in form is duplicated at the very top of the site as per this screenshot:
    http://www.vredvoice.com/wp-content/uploads/2010/12/w3preview.jpg

    I deleted the AWeber file that I could see in the list of files added in the minify section and I also deleted a js file to see if it made any difference. No luck. I really don't know what I'm doing and hope someone can help.

    Many thanks.
    Michelle

  2. MichelleRAdams
    Member
    Posted 3 years ago #

    I've since isolated the issue to only show in preview when I enable the JavaScript minify settings. So would that mean there is a file in there that needs to be deleted or could it be that I need to check a different option to the simple 'enable' one I have now? Should I choose 'combine only after head' or 'combine only after body' or one of the other options? I apologize for my complete lack of understanding of what any of this means. I was hoping I could click install and enable and then it would just work, I didn't realise this was perhaps only an advanced users plugin? Any help is greatly appreciated.

  3. MichelleRAdams
    Member
    Posted 3 years ago #

    Deleted all files in Javascript minify that referred to any other page other than 'All Templates'. Seems to have fixed it but I'm not certain that the plugin/site is correctly optimized or even if the plugin is active.

    I don't understand the references 'deploy' and 'preview' mode etc. How do I make the plugin active...the preview mode message persists at the top of the general settings screen even after clicking on deploy. Am I supposed to disable preview mode to make the plugin live? Sorry for the dumb questions.

  4. MichelleRAdams
    Member
    Posted 3 years ago #

    I've deleted the plugin now as have issues with cdn etc too, it's too overwhelming. I'll wait until I can justify to pay the developers the few hundred dollars I see as a help option within the plugin support area.

  5. Frederick Townes
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    I recommend asking for help using the support tab of the plugin next time if the FAQ isn't helpful. There are also a number of tutorials you can google out there.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic