WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: W3 Total Cache] Setting Host's Site Name (5 posts)

  1. lfaber
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have installed this wonderful Plugin.... But I am stuck on a silly point. In the CDN settings it instructs me to change my site's host name. I understand why I need to do this but am stuck on where to do it?

    http://wordpress.org/extend/plugins/w3-total-cache/

  2. Frederick Townes
    Member
    Posted 4 years ago #

    The plugin is not asking you to change your hostname. It's asking you to specify the hostname either for FTP upload or the hostname of your CDN so it knows how to change the addresses for static files like images in your files it caches for your pages.

  3. lfaber
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks Frederick. My misunderstanding.

    I have been able to get everything set and uploaded. When I have CDN activated my site images do not appear.

    IE: http://dfgzw3dp7r6dv.cloudfront.net/wp-content/uploads/2010/04/WFSearch.png results in this error message:NoSuchKeyThe specified key does not exist.wpcontent/uploads/2010/04/WFSearch.png216700055E5AD4C2nVcloRMOwW7soYxzBtS4SQwP6Sw6WLyO+bdY56kqMShIvSBv7C2bXx7ISay56v9a

    Very odd as I was able to upload my images and the upload test works okay.....

  4. lfaber
    Member
    Posted 4 years ago #

    As a follow-up.....

    I deleted my bucket, created a new one and the set up a new Cloudfront distribution. Everything worked flawlessly. I then uploaded my images, includes & theme files.

    I still get errors when loading my images: IE: http://dt22p596m5080.cloudfront.net/wp-content/uploads/2009/08/WebFuelsCertification.jpg

    I am just wondering if there is something being left in the WP database from past attempts at installing the plugin that are causing issues with displaying my images.

    If I use http://www.s3fm.com/ I can see everything I uploaded.

    Hmmmmmmmm........

  5. Frederick Townes
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am just wondering if there is something being left in the WP database from past attempts at installing the plugin that are causing issues with displaying my images.

    No. Try to reupload with force option.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic