WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

W3 Total Cache
[resolved] js not loaded when editing posts (4 posts)

  1. mayday
    Member
    Posted 3 years ago #

    There does not seem to be any js loaded when editing a post. For example, on editing posts, the link button does nothing as does the upload image is not working. I also can't drag and drop windows or close/open sections like comments on the page.

    Oddly, when editing pages these work.
    I had installed W3 Total Cache when this started to happen. I have uninstalled that plugin and don't know, but suspect it is related. Is there a set of files I could reload that has the js? I reloaded via ftp the whole tinyMCE folder but this did not help.

    Any help would be appreciated: flatheadcd.org

    http://wordpress.org/extend/plugins/w3-total-cache/

  2. dondado
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm having the same problem. Seems that the reason is a redirection:
    when i'm trying to access to
    GET /wp-includes/js/tinymce/plugins/wordpress/editor_plugin.js
    it takes me to
    GET /editor_plugin.js
    and returns a 404 code

  3. dondado
    Member
    Posted 2 years ago #

    Sorry, It was my fault. I had a redirection for all directory named /wordpress
    i had eliminated this redirection from the htaccess and everything is working fine

  4. cyonite
    Member
    Posted 2 years ago #

    Did you just activate plugin and not any modules and then it stopped working?
    To track down the issue all modules would need to be disabled. Best guess is minify is causing problem.
    Other than that you can submit a bug submission form from the support tab of the plugin because we are unable to duplicate and need to learn more?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic