WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: Viper's Video Quicktags] Videos not showing up, jkust link or preview image (16 posts)

  1. bennuloglu
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have the same problem, just found out that the videos aren't showing up, just a link (vimeo-videos) or a preview image (youtube-videos), don't know since when it happens, but it used to work without problems.

    Header-Hook in PHP is set like mentioned in other comments, and I also tried the footer-hook. The same with all other plugins deactivated and Standard-WP-Theme.

    Here are 2 examples:
    Vimeo: http://blog.benju.net/?p=83
    Youtube: http://blog.benju.net/?p=27

    Hope you can help me out,
    Best

  2. bennuloglu
    Member
    Posted 4 years ago #

    resolved. found out to have problems with my file permissions...

  3. tylerhauser
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having this problem as well, though I'm not sure what file permissions to change to fix it. Could you explain the specifics of your file permissions problems?

    Thanks!

  4. tylerhauser
    Member
    Posted 4 years ago #

    And I should mention that I've included the <?php wp_head(); ?> hook and the problem still persists.

  5. Heybird
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having the same problem. I only see a Vimeo link here - no video. I have <?php wp_head(); ?> in my code as well. Can someone please help?

  6. I can't do much without a link to your blog. ;)

  7. samzac
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi
    I have the same initial problem as bennuloglu that he solved. I see only you tube preview image for YouTube video and links to other video types. This problem only occurs in IE, but in Firefox everything work fine.
    So please if anyone can help, I don’t know which file permission I have to change, if that’s the solution for my problem. My website: http://hunting.nolitz.com
    Thanks

  8. Works for me in IE8.

  9. mmeiser
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi Viper,

    It seems I have exactly the same problem:
    - Youtube media represented only by preview image (clicking redirects to youtube)
    - Vimeo apears only as link
    Theme Im using - JQ v. 2.5
    http://www.meiser.com.pl/sandbox/asp/

    I have tried deactivate plugins - no result
    I have tried switch to default theme - no result
    File permissions issue sounds resonable - but Im not sure what file permissions should I check

    thnx in advance for solution

  10. boonika
    Member
    Posted 4 years ago #

    I posted at MU forums about similar problem I’m having with 6.2.7 version of your plugin (MU version 2.7): http://mu.wordpress.org/forums/topic/15735?replies=1

    Sorry for posting it here and at plugins homepage...

  11. jurschel
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having a similar problem with just the link to the video showing up in IE but in Firefox all is well. How do I fix IE?

    http://www.genebearden.com

  12. http://www.genebearden.com/?p=40

    Video shows fine for me.

  13. jurschel
    Member
    Posted 4 years ago #

    Well try it in IE8 it doesn't work in IE8. Any ideas?

  14. jurschel
    Member
    Posted 4 years ago #

    Also when I go to http://hunting.nolitz.com/best-duck-and-geese-hunting-land/ I get an error on the page when going to it. Doesn't show the player.

    IE 8 8.0.7600.16385

  15. jurschel
    Member
    Posted 4 years ago #

    NM I'm a giant dufus. New install of Windows 7 and I hadn't installed flash in IE yet. Dur

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic