WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [Plugin: Viper's Video Quicktags] Link for FLV in RSS feed not showing in FeedDemon due to tag seque (3 posts)

  1. Andrew Biss
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi,

    Thanks for this plugin, it is the best solution I have found to embedding different types of video in WordPress.

    I noticed a problem with the way the link to the original post is generated into the RSS feed when using the FLV quicktag. The link and the custom text was being generated OK but the link was not active when viewing the RSS feed in FeedDemon.

    Looking into this I think the problem is the sequence of tags that are generated for the link fail validation. While FireFox and other browsers work around the problem and show the link OK, the IE-based browser panel in FeedDemon does not like the code.

    At the moment the link is generated like this:

    <a href="http://example.com/postpermalink/"><p><em>Click here to view the embedded video.</em></p></a>

    The problem seems to be the paragraph tags nested inside the anchor tags, which IE does not seem to like. Viewing the source from within FeedDemon shows the HTML is being interpreted like this:

    <a href="http://example.com/postpermalink/"></a><p><em>Click here to view the embedded video.</em></p>

    Which means the anchor text is now outside the link tag and so the link disappears.

    To work around this I changed the custom text in the options and removed the paragraph tags, but that alone did not seem to make any difference. I therefore patched "vipers-video-quicktags.php" at line 2705 as follows:

    Old:
    return apply_filters( 'vvq_feedoutput', '<a href="' . get_permalink( $post->ID ) . '">' . $text . '</a>' );

    New:
    return apply_filters( 'vvq_feedoutput', '<p><a href="' . get_permalink( $post->ID ) . '">' . $text . '</a></p>' );

    With this change the link is now displayed correctly when I view my feed using FeedDemon.

  2. Andrew Biss
    Member
    Posted 4 years ago #

    Just to let everyone know that this problem has been fixed in Viper's Video Quicktags v6.2.10 and now works OK.

    Thanks to Viper007Bond for the very prompt response.

  3. Whoops, I meant to reply to this thread after fixing it. My bad. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic