WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Viper's Video Quicktags] Audio but no video with Quicktime (3 posts)

  1. Ryan Fitzer
    Member
    Posted 4 years ago #

    This is a difficult to reproduce. It seems to be by machine rather than browser (tested on FF, Safari, Chrome) using VVQ Version 6.2.14.

    My MBP (snow leopard / unibody) has no problem, but my MBP from 2007 (leopard 10.5.8) and my PowerBook G4 2003 (leopard 10.5.8) experience the issue consistently.

    Steps to reproduce:

    1. Load the following url: http://robertboland.org/?p=342
    2. Depending on your machine, the audio will load but the video will not.
    3. Load the video directly at: http://robertboland.org/main/wp-content/uploads/2010/02/MT1.mov
    4. Once you visit the video directly, going back to the embedded version yields a perfectly working video. Even when neither has fully loaded.

    Has anyone experienced this?

    Thanks for any help.

  2. Yet another reason I want to drop Quicktime support... *sigh*

  3. Ryan Fitzer
    Member
    Posted 4 years ago #

    I've done more research and found an Apple forum thread stating a similar issue.

    "Open the HD/Library/Internet Plug-Ins folder and drag the QuickTime Plugin.webplugin to your Desktop.
    Quit and relaunch Safari and try the page again."

    The thread is a couple of years old, but when I repeated the process the issue was resolved on my Powerbook 2003. My MBP unibody did not have the listed file at all so this would seem to indicate that the QuickTime Plugin.webplugin could possibly be the issue.

    Not sure if this is an issue for Windows users.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic