WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Vimeography
[resolved] Bugsauce - Thumbnail error (3 posts)

  1. AudioSaucer
    Member
    Posted 1 year ago #

    http://www.audio-sauce.com/site/media/

    On the preview page the Thumbnails are fine. Lining up as they are meant to below the main video window.

    But take a look on the actual page (link above). Only one of three thumbnails are fully visible. The second thumbnail is all the way off to the right side and Thumbnail 3 cannot be seen at all.

    The code [vimeography id="2"] is in my page. I'm using ElegantThemes Evolution theme. I have no other Plug-ins so the error cannot be that.

    This is a perfect plugin, and I'l like to get the Journey theme for it. No point though if I can't get the basic one to work!

    Any ideas what's causing the thumbnail error?

    http://wordpress.org/extend/plugins/vimeography/

  2. Dave Kiss
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I replied by email, but for everyone's reference:

    It looks like the reason this is happening is because your site's theme is using an outdated version of jQuery flexslider. Your site is choosing to use that version instead of the version included with the Vimeography plugin. If you update that version, everything should work as expected.

    Dave

  3. AudioSaucer
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the reply. I got the email too. I'll will be tackling it tomorrow night and will confirm my success.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic