WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

VideoPress
Iframe not loading in window (10 posts)

  1. shackep
    Member
    Posted 2 years ago #

    When I click on the video camera i only get a blank iframe with VideoPress as the title. I am working on a multisite system. Any advice on how to get this working? Thanks!

    I have set up a wordpress.com blog, I have upgraded to having video press. I have tried on both chrome and firefox.

    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/video/

  2. hills4neil
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm having the same problem. Any help would be great.

  3. maadbiker
    Member
    Posted 2 years ago #

    I'm also having the same problem. Any one have a fix yet?

  4. martyz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Also having the same problem. Very disappointed I just shelled out $60 for something that doesn't work as advertised.

  5. martyz
    Member
    Posted 2 years ago #

    Just to follow-up, I tested this in Chrome and Firefox and did not work but it did work in IE -- partially. I still wasn't able to embed videos as advertised. I've cancelled and requested a refund :( Hopefully this product will improve someday...

  6. Andrew Nacin
    Lead Developer
    Posted 2 years ago #

    I sent a note to the VideoPress folks.

  7. maadbiker
    Member
    Posted 2 years ago #

    I also sent a message to there support team. They replied with uninstalling and install the plugin again. I replied that i have already done that and did it again didn't fix the problem. That was all on Friday hope they get back to me soon....

  8. startariot
    Member
    Posted 2 years ago #

    I need a refund of my videopress.

    I bought it last year but didn't use it.

    Now my credit card has been charged again and I need a refund.

    I can't find any links on my dashboard for sunscriptions.

    Help?!?

  9. startariot
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey Andrew, how did you send a note to Videopress folks?

    Where are their details?

  10. Angela
    Member
    Posted 2 years ago #

    Having the same issue here, I clicked the Videopress button on TinyMCE, but it just takes forever to load the iframe. I'd glad at least I thought twice before "thinking" about getting an upgrade.

    Regards,
    Angela

    PS: I'm using Firefox 5

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic