WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Vanilla Forums
[closed] Single Sign On broken? (3 posts)

  1. ischiam
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I register on WP/Vanilla no record is made in Vanilla/WP database. When I use WP Vanilla Connect plugin for WP it works. But I would like to use official plugin.

    web: http://if.ischiam.cz/
    forum: http://if.ischiam.cz/forum

    Is this Sign In Url (from plugin suggestion) ok? http://if.ischiam.cz/wp-login.php?redirect_to={Target} Should not there by something other in Target?

    (I am not using embedding, because there were some problems.)

    Thanks for help. I tried a lot of examples with clean installations so I think problem must be elsewhere (probably plugin).

    http://wordpress.org/extend/plugins/vanilla-forums/

  2. onkoistudios
    Member
    Posted 1 year ago #

    You aren't the only one having trouble with this. I can't get either of the wordpress plugins to work. I'm running WP 3.4.2

    How did you get the WP Vanilla Connect plugin working? When does a Vanilla Forum user get created? Is it when they register? Or is it set up so existing users can log in, too?

  3. BrettThePark
    Member
    Posted 1 year ago #

    ischiam, I had the same issue with the plugin. Nothing in at appears to work with the vanilla forum I am self hosting. The Vanilla Connect plugin did work like a charm though.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.