WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Registration Aide
[resolved] Naughty, Naughty! You do not havve permissions to do this! (6 posts)

  1. psenough
    Member
    Posted 1 year ago #

    registered new user, logged in, tried editing his info on /wp-admin/profile.php
    get this error message in the bottom of the page:

    User Registration Aide Additional Fields
    Naughty, Naughty! You do not havve permissions to do this!

    no extra fields show up.

    tried deleting the plugin+data and reinstalling the plugin, get same error message even before adding any extra fields.

    http://wordpress.org/extend/plugins/user-registration-aide/

  2. bnovotny
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That message was triggered by a new security feature that I added to make sure people couldn't edit another persons profile unless they had authorization. If you are logged in as admin you should not be getting that error, however if you still can't do it, go into the edit plugin for user-registration-aide.php and comment out the following lines (comment out = //)
    315 if($csds_current_user->has_cap('edit_user')){
    338 }else{
    339 exit(__('Naughty, Naughty! You do not have permissions to do this!', 'csdes_userRegAide'));
    340 }

    commenting out the lines would look like this if you are unfamiliar with that

    340 //}

    If you are still having trouble give me a holler back and I can do it for you and send it to you. Thanks for the input

  3. bnovotny
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Sorry, I said looged in as admin, but if you are logged in as that individual for the associated profile, that should work too, if not I will have to update that, but I see no reason why it shouldnt work

  4. psenough
    Member
    Posted 1 year ago #

    my problem is with the user trying to edit its own info.

    so yeah, looks like a bug you'll probably want to fix. :)

  5. bnovotny
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Okay, apparently that security measure didn't work so well or it worked too well, anyways I tested it and fixed it. I upgraded the plugin and fixed it in version 1.1.4

  6. psenough
    Member
    Posted 1 year ago #

    yeah, works now. thanks for the update!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.