WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: User Community] Problems with photo gallery (6 posts)

  1. Jose Damian Garrido
    Member
    Posted 5 years ago #

    hi

    i have some problems with photo gallery. when i try to activate i obtain a message:

    you don't have permission

    i check the folder permission and this are ok. this are 766 for alkivia folder and sub-folders

    how can i activate this option?

    thnx (:

    http://wordpress.org/extend/plugins/alkivia/

  2. cyboaa
    Member
    Posted 5 years ago #

    I also have this problem, i use wordpress 2.8.4 and monochrome 1.5 theme with Alkivia Open Community 0.9... any help?

  3. Txanny
    Member
    Posted 5 years ago #

    I cannot reproduce this problem on any of my sites...

    The problem is just trying to activate the gallery component inside the plugin? Or the whole plugin?

  4. cyboaa
    Member
    Posted 5 years ago #

    Just component inside the plugin, all other options work OK.
    http://www.ras.rs/wp

    Thanks!

  5. Claudio Rimann
    Member
    Posted 4 years ago #

    Had the same problem. For me it was the WordPress-Setting (Settings/Miscellaneous), which thells WP where the upload folder is stored. Was 'wp-content/' instead of 'wp-content/uploads'. Hope it helps you too..

  6. jcamposemm
    Member
    Posted 4 years ago #

    Same problem here. I did what pandulu say but nothing.
    Sorry my bad English.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags