WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Avatar
No longer works with WordPress 3.4 (25 posts)

  1. AlExAkE
    Member
    Posted 2 years ago #

    please update the plugIn, which no longer works after updating my WordPress site to the latest 3.4 Thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/user-avatar/

  2. juanmatias
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello. I installed the plugin v1.4.8 with WP 3.4 (spanish) and PHP 5.3.10.
    The plug-in is great and very useful.

    At first, as it is said in this thread, it didn't work. But diving the code I found that the problem is the following.

    In the upload pic form, we have this line:
    <input type="hidden" name="action" value="save" />

    I don't know if this line was useful before, but rigth now it leads to a confusion.
    When admin-ajax.php tries to handle the request, understands that the required action is "save". This action does not exist so it reaches the die() in the admin-ajax.

    The workaround I found is this:
    In the file user-avatar/user-avatar.php comment this line:
    <!-- <input type="hidden" name="action" value="save" /> -->

    It is in function "user_avatar_add_photo_step1".

    I repeat, I don't know if this line is useful because I commented it and the plugin started to work ok.

    Please, may the developers clarify if the line is useful?

    Thanks!

  3. brunobaer
    Member
    Posted 2 years ago #

    Perfect, thanks for sharing, it works!

  4. nextart
    Member
    Posted 2 years ago #

    Wow finally works... but where the developer's support?

    so thanks juanmatias!!!!

  5. Duncan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for the fix.

  6. tami73
    Member
    Posted 2 years ago #

    Worked for me too!

  7. gabelevel9
    Member
    Posted 2 years ago #

    @juanmatias you are my hero for the day! Thanks for sharing mate.

  8. mrMajesty
    Member
    Posted 2 years ago #

    YES! Thank you Juan. This fix hit the spot. Thank you for sharing.

  9. Shimunto Sannyasi
    Member
    Posted 2 years ago #

    let us know how do you solve the problem !!

  10. AlExAkE
    Member
    Posted 2 years ago #

    YES, I can conform after replacing this line:

    <input type="hidden" name="action" value="save" /> with
    <!-- <input type="hidden" name="action" value="save" /> --> it works fine. So commenting or removing it at all makes the script works. Thanks

  11. chaos1
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes this fixed the issue, now if we can only send smoke signals to the devs...

  12. andersbrown
    Member
    Posted 2 years ago #

    Nice! +1 for that fix working!

  13. Max Pen
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks great fix!

  14. juanmatias
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ok, I'm happy that worked for all of you. It would be great to contact the dev team to let them know the fix... so they can add it to a future release.
    Does anyone know how to contact the dev team?

    Thakns.

  15. GameSiders
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thakns Man.I Like You.

  16. No.Trace
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there ...

    yes it works ... thanks for the fix ;)

    CU No.Trace !

  17. Saeed Tajabadi farahani
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi i'm sorry i couldn't
    this is the codes of my user avatar plugin:

    <div id="user-avatar-step1">
    	<form enctype="multipart/form-data" id="uploadForm" method="POST" action="<?php echo admin_url('admin-ajax.php'); ?>?action=user_avatar_add_photo&step=2&uid=<?php echo $uid; ?>" >
    			<label for="upload"><?php _e('Choose an image from your computer:','user-avatar'); ?></label><br /><input type="file" id="upload" name="uploadedfile" />
    			<input type="hidden" name="action" value="save" />
    			<?php wp_nonce_field('user-avatar') ?>
    		<p class="submit"><input type="submit" value="<?php esc_attr_e('Upload'); ?>" /></p>
    	</form>
    	</div>

    is it ok or not?
    what should i do?

  18. ktw88
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Guys

  19. Saeed Tajabadi farahani
    Member
    Posted 1 year ago #

    hey give me my answer

  20. compass learning
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am no longer able to use user avatar as well. can you please update?

  21. Saeed Tajabadi farahani
    Member
    Posted 1 year ago #

    when i replace this line:

    <input type="hidden" name="action" value="save" /> with
    <!-- <input type="hidden" name="action" value="save" /> -->

    i've a problem , i get this error:

    Parse error: syntax error, unexpected '"' in /home/downloa1/public_html/wp-content/plugins/user-avatar/user-avatar.php on line 576

    and the plugin doesn't active

  22. Saeed Tajabadi farahani
    Member
    Posted 1 year ago #

    کون کش جواب میدی یا نه؟

  23. enej
    Member
    Plugin Contributor

    Posted 1 year ago #

    Hi juanmatias

    Thanks for stepping up and providing the fix. The new version 1.4.9 has the fix in it. So if you download it you will it should just work.

    Cheers

  24. sivakanmani
    Member
    Posted 1 year ago #

    me too it works. when comment the below line
    <!-- <input type="hidden" name="action" value="save" /> -->

  25. coxine
    Member
    Posted 1 year ago #

    I didn't work for me and I've found the issue : I had to replace wp-content with 'site' which is the new folder name for my wp-content folder.
    Developper should give another url to find path ...

    if( $avatar_img = user_avatar_avatar_exists( $item_id ) ):
    
    		$avatar_src = get_site_url()."/site/uploads/avatars/".$item_id."/".$avatar_img;
    		if(function_exists('is_subdomain_install') && !is_subdomain_install())
    			$avatar_src = "/site/uploads/avatars/".$item_id."/".$avatar_img;

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.