WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

UpdraftPlus - WordPress Backup and Restoration
[resolved] [Plugin: UpdraftPlus] 400 Bad Request from Google Drive (7 posts)

  1. bob_k_26
    Member
    Posted 1 year ago #

    I get an error code 400 Bad Request when I try to link to Google Drive. The request details are:

    response_type=code
    scope=https://www.googleapis.com/auth/drive.file https://docs.google.com/feeds/ https://docs.googleusercontent.com/ https://spreadsheets.google.com/feeds/
    redirect_uri=http://www.[MY_WORK_DOMAIN]/wp-admin/options-general.php?page=updraftplus&action=auth
    access_type=offline
    approval_prompt=auto
    state=token
    client_id=central@[MY_WORK_DOMAIN]

    Any thoughts on why it fails? Thank for creating this plugin! The local backups worked great!

    http://wordpress.org/extend/plugins/updraftplus/

  2. miltonics
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am very interested in getting google drive to work with updraftplus and having the same problem.

    If I can be of any assistance testing let me know!

  3. David Anderson
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm afraid that the (experimental) Google Drive support needs an overhaul, so don't hold your breath - I may have time in a few weeks to do that overhaul...

  4. miltonics
    Member
    Posted 1 year ago #

    No problem. It will take what time it takes. I just want to make sure you know my excitement and willingness to help however I can.

  5. David Anderson
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Not sure this will help you, but I've re-written the Google Drive support, and it's available here for testing (now supports uploading, restoring, pruning old backups - i.e. everything).

    http://downloads.wordpress.org/plugin/updraftplus.0.9.10.zip

    I'm not sure it'll help because I didn't touch the authentication code...

  6. David Anderson
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    P.S. If it doesn't work, then please can you try out the "backup" plugin and let me know if that works? http://wordpress.org/plugin/backup. My present authentication code is an old version of what's in there. If the new "backup" one works for you, then I'll update my code again!

    David

  7. David Anderson
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    No reply after 4 weeks, and works for me - marking as 'resolved'. Please re-open if you can still reproduce the problem in the latest release.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.