WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

UnPointZero Slider
Plugin not displaying correctly (4 posts)

  1. skstaub
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have installed the UnPoint Zero Slider plugin and added the embedded code to my template file and page file (page uses corresponding template). I have configured the settings to display in pages.

    I have added an image per the instructions on the plugin page and readme.txt, but I don’t get ANY image in my preview (blank white box with gray border). Everything I’ve read states this should be working and it is not. I like the idea of the slider, and it is precisely what I am looking for, but I need additional help. Thank You

    http://wordpress.org/extend/plugins/unpointzero-slider/

  2. UnPointZero
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi skstaub,

    What's your WordPress version ?

    C ya !

  3. Pingping
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same problem here,

    Using WordPress 3.2.1.

    Console reads "[cycle] terminating; too few slides: 0

    Have tried template, shortcode and shortcode directly specifying page IDs and have also tried page names in all instances.

    Any help appreciated.

  4. SoftDux
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem: "Console reads "[cycle] terminating; too few slides: 0"

    Does anyone know how to fix this?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic