WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Unfiltered MU
Compatibility with 3 (11 posts)

  1. cynomyso
    Member
    Posted 4 years ago #

    Has anybody been able to get Unfiltered-MU to work with WordPress 3.0? I need to have a way to let Editors post unrestricted code. Please don't respond with "that is not recommended", etc. I have read extensively on this topic, and while I would personally prefer to not open it up, I work in a K-12 environment where one of the things teachers love most about WordPress is the ability to easily embed widgets from other sites (usually too obscure for anyone to have bothered writing a plugin to solve). We have run Unfiltered for a year and half with no problems and I'm willing to address any problems that arise on a per-instance occurance.

    Thank You for any assistance!

    http://wordpress.org/extend/plugins/unfiltered-mu/

  2. mWoods
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm having the same trouble. One of my writers is trying ti embed a video and can't do it now. The code is stripped.

  3. code012
    Member
    Posted 4 years ago #

    Exact same issue. Unfiltered MU was very useful. I really hope the authors come up with a fix for WordPress 3.0..

  4. jpsowin
    Member
    Posted 4 years ago #

    Having this issue as well. So far I have not been able to get similar functionality working in WP3 multi-site.

  5. jelpesao
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yes, hopefully someone will come up with a fix as well. My Editors are complaining about not being able to post embedded videos.

  6. Donncha O Caoimh
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    The development code is working but needs testers. Grab unfiltered-mu.php and overwrite your current version.

    Does it help?

  7. omgitsrfb
    Member
    Posted 3 years ago #

    Worked for me. Thanks for the update dooncha. I would feel more at ease with just using oembed but too many complaints from users who want to embed from cnn, msnbc, etc....

  8. Donncha O Caoimh
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    omgitsrfb - good to hear it's working, though I really hope you trust your users!

  9. cynomyso
    Member
    Posted 3 years ago #

    WooHoo!!!! Thanks donncha! It's working great! Some of our content providers are starting to support oEmbed and as they do, I'll be working to support them with our installation. Hopefully this is something that we can eventually turn off, but I really appreciate being able to allow our staff to continue to work as they have. Thank You again.

  10. Christine
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm using the latest version 1.31 and it works only ONCE.

    Any time I go to edit the post or I switch from html to visual (it works ONCE, but can't go back and forth) the code is stripped.

    Then I have to find the code again, paste it in and then try to make sure that I don't need to edit again.

    I'm using multisite upgraded from MU and it seems to cause all sorts of problems.

    I never had this problem prior to upgrading to 3.0

  11. skuffen
    Member
    Posted 3 years ago #

    I`m working on a 3.0 multisite, and I want to give all usergroups the ability to embed. Is it possible to hack the plugin, and let the other usergroups use additional tags?

    And for the record: I trust my users - every single one of them, and I know that it can be a security issue to let them handle additional tags.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic