WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Ultimate Blogroll
[resolved] Add a link doesnt seem to work (4 posts)

  1. HoneyTrek
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have installed the Ultimate Blogroll widget and have it on the right rail of our site http://honeytrek.com/ However the "Add Link" button simply links back to the homepage, doesnt take the user to a page where they can submit their blog. Also the MORE button is there but that also does not function to any purpose.

    This is most likely due to something i did, just wondering if anyone has any tips.

    Thanks guys,
    Mike

    http://wordpress.org/extend/plugins/ultimate-blogroll/

  2. worldcommunity
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,mine dont neither and no links show up on the page i created,soo your not alone here :)

  3. jensg
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    First of all I am sorry for my delayed reaction. New house, new job, I am now settled and have time to work on Ultimate Blogroll. I will continue to support Ultimate Blogroll I am currently making a list of all the bugs and possible improvements. Do you have anything that disturbs you?

  4. jensg
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    This should be fixed since version 2.4.2, could you confirm this? I will mark this topic as resolved unless you come back at it.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.