WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Twitter2Press] Does not work. (10 posts)

  1. RobertBasil
    Member
    Posted 4 years ago #

    No matter what URL I use for my Blog in Tweetie2 this does not work. Tweetie2 keeps telling me the image url is bad. Don't waste your time.

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitter2press/

  2. mathieulesniak
    Member
    Posted 4 years ago #

    Did you get any error during installation ?
    Did you setup the plugin the first time ?

  3. willbost
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am having the same issue. Does not post the picture on my site. No errors during install and I did set up the plugin with my credentials for Twitter.

  4. theinsdude
    Member
    Posted 4 years ago #

    Just installed and getting an error in Tweetie 2. Complete text of the error:

    Error uploading attachment. There was an error posting your message. Please try resending later: (Error: Could not post image.)

    No issues with install and plugin is active. I have tried several variations of the blog URL with no luck. Twitter credentials are setup.

    Love this if it works, please help.

  5. mathieulesniak
    Member
    Posted 4 years ago #

    Can you have a try with latest release (1.0.5) and get back to me please ?

  6. zelaurent
    Member
    Posted 4 years ago #

    It works with the last release. Thank you Mathieu. It's a great plugin ;)

  7. theinsdude
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks, Mathieu. My problem dealt solely with usernames. While not case sensitive to Twitter, they are case sensitive between plugin and Tweetie 2. Made sure they matched up and everything functions perfectly. Great plugin with great support.

  8. kpurcell
    Member
    Posted 4 years ago #

    Mine posts fine, but the links it creates do not work. When clicked they go to the wrong place in my site. Example: http://bit.ly/3FXfMI Should go here: http://www.kevinpurcell.org/twitterpix

  9. Shelby DeNike
    Member
    Posted 4 years ago #

    kpurcell, I was having issues where the links went to my main domain. I just changed the settings in Tweetie 2 so that instead of http://domain.com it is now set to domain.com/gallery/ and it seems to work great. I would like to see an auth method in the url though

  10. cfultz
    Member
    Posted 3 years ago #

    Are you going to add OAuth to make tgi plugin work again with the new Twitter standards?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic