WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[Plugin: Twitter Tools] Send Post to Twitter Results in Blank Page (3 posts)

  1. richgates
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi All,

    I am using the latest version of Twitter Tools on WordPress 2.9.2 and am finding that whenever I choose "yes" to send a post to Twitter, and click Publish, I get a blank page in WordPress.

    The post is published, but nothing is sent to Twitter. I've tried removing the plugin and reinstalling it which didn't help.

    I am using the following additional plugins:

    Akismet
    All in One SEO Pack
    Audio Player
    Contact Form 7
    DISQUS Comment System
    Wibiya Toolbar
    TweetMeMe Retweet Button
    Twitter Tools - Bit.ly URLs
    WP-PageNavi
    Yet Another Related Posts Plugin

    I haven't gone through and disabled all of the other plugins yet, but I will to see if it is a conflict, but I was wondering if anyone has seen this behavior before and might know of a workaround.

    Thanks,

    Rich

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitter-tools/

  2. richgates
    Member
    Posted 4 years ago #

    Anyone have any ideas? I ended up switching to Tweetly so I could get Tweets to get posted, but it has no way of setting it up to Tweet on a per post basis. It's either on or off.

  3. wphelpcenter
    Member
    Posted 4 years ago #

    A blank page typically means a PHP error of some sort. If you have access to your error logs or can get your host to provide them that might help in identifying the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic