WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Twit Connect
Can't use it to login? (7 posts)

  1. Dennis
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello,

    I'am using on WordPress 3.0.1. and BuddyPress 1.2.6 and it's work normally to create an account, but, when I use to login, it say the "X" account already existe.

    The users can't use it to make login? They will need to use the login and password normal system?

    thx

    http://wordpress.org/extend/plugins/twitconnect/

  2. mindpower74
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have the same problem on my multisite WP install. I can sign up, but I cannot sign in. Instead I get the message that the user already exists.

  3. swhitley
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    I've been looking into this. At least part of the problem may be due to a disagreement between the domain on your WP instance and the domain on your app at Twitter. For now, check to see if the "www" agrees on both.

  4. Dennis
    Member
    Posted 3 years ago #

    I just reactivated the plugin and it's working fine by now. I checked the "www", and the URL is the same in both.

  5. Dennis
    Member
    Posted 3 years ago #

    The problem is back. After updating BuddyPress, WordPress and some plugins more the problem with user is back. Already look for the www problem and isn't this.

  6. swhitley
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Do you have the latest version of Twit Connect?

  7. Dennis
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yes, upgraded everything. WordPress, BudddyPress, TwitConnect... The "funny thing" is I saw this problem before, but gone after sometime and back now when I was upgrading my project (removing some plugins, upgrading all plugins, etc)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic