WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Tweet My Post
[resolved] plugin blocking single word hyperlink (3 posts)

  1. Dave@get-moving-fitness.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    I started having a problem today when I went to do a single word hyperlink in a post. The screen would grey out but the hyperlink tool box would not come up.

    I deactivated all plugins then re-enabled until the error occured. It seems to be the Tweet my Post plugin that is causing the problem in both Chrome and IE.

    This is new...successfully tweeted posts two day ago....

    Link to what the screen looks like when I goto hyperlink
    http://get-moving-fitness.com/wp-content/uploads/2012/08/Hyperlink.jpg

    http://wordpress.org/extend/plugins/tweet-my-post/

  2. ksg91
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Dave,
    Thanks for reporting bug. Yes, I am also facing the same issue. I'll fix it tonight or this weekend.
    Sorry for the troubles.
    Regards,
    Kishan

  3. ksg91
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi Dave,
    I have released an update last night and it should fix the issue. Please update to latest version.
    Issue was that I was using jquery-latest-min.js which was breaking the other jquery codes. So, if you're still facing the issue, check for the plugin that uses the same jquery file.
    Regards,
    Kishan

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.