WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

TubePress
Broken page (5 posts)

  1. goatleg
    Member
    Posted 2 years ago #

    Using most recent version of WP and TubePress and the page goes to error.
    Unresolved in the forum.

    Reverted back to an older version of TubePress and everything seems to be working fine.

    http://wordpress.org/extend/plugins/tubepress/

  2. Eric
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    What's the error message you're getting?

  3. goatleg
    Member
    Posted 2 years ago #

    @k2eric, the error is listed below...

    No data received
    Unable to load the webpage because the server sent no data.
    Here are some suggestions:
    Reload this webpage later.
    Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.

    I can't successfully run the debug on that page. It gives me the same error.

    I reverted back to 2.1.2 and this problem goes away.

  4. jstein814
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm getting this error message also. No matter where I click on the dashboard, this is what I get. Any ideas why?

    No data received
    Unable to load the webpage because the server sent no data.
    Here are some suggestions:
    Reload this webpage later.
    Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.

  5. Eric
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @jstein814, Do you have a link to your site that you could share? I'd be interested in taking a first-hand look at the error. Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags