WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Transparent Image Watermark
[resolved] fatal error (2 posts)

  1. cifel
    Member
    Posted 2 years ago #

    WordPress 3.4 NL (Latest version, Installation plugin (ultra) succesfull

    As soon as I click add watermark, following error message appears.
    I reinstalled the plugin, same error:

    <b>Warning</b>: require_once(/home/***/domains/***.be/public_html/wp-config.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in <b>/home/***/domains/***.be/public_html/magazine/wp-content/plugins/transparent-watermark-ultra/watermark_ajax.php</b> on line <b>7</b>

    <b>Fatal error</b>: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/***/domains/***.be/public_html/wp-config.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in <b>/home/***/domains/***.be/public_html/magazine/wp-content/plugins/transparent-watermark-ultra/watermark_ajax.php</b> on line <b>7</b>

    What can I do to make it work?

    http://wordpress.org/extend/plugins/transparent-image-watermark-plugin/

  2. ChrisHurst
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That looks to be an error most likely having to do with a subdomain installation, or for some reason the plugin is confused about exactly where it is located on your server. Please try the newest version which fixed some of those issues and let us know how it is working for you.

    Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic