WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

ThickBox Content
[resolved] "Using an image rather than text for the anchor?" CONT'D . (4 posts)

  1. xroox
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi this references this post: http://wordpress.org/support/topic/plugin-thickbox-content-using-an-image-rather-than-text-for-the-anchor?replies=8

    Everything was working great, then a theme change caused the images to stop working...

    Here's my code:

    [thkBC height="333" width="480" anchortext='<img class="videoimage" style="background: url('http://simplemethod.ca/wp-content/uploads/add-new-page1.jpg');" title="add-new-page" src="http://simplemethod.ca/wp-content/uploads/video-overlay-small.png" alt="" width="300" height="220" />' type="inline" inline_id="addnewpage"]

    And here's where I'm using it: http://simplemethod.ca/wordpress-training-videos/

    Thanks! :)

    http://wordpress.org/extend/plugins/thickbox-content/

  2. Max Chirkov
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Remove the single quotes around the background URL in the inline style. I tested it on my site and it worked.

    This works:
    [thkBC height="333" width="480" anchortext='<img class="videoimage" style="background: url(http://simplemethod.ca/wp-content/uploads/add-new-page1.jpg);" title="add-new-page" src="http://simplemethod.ca/wp-content/uploads/video-overlay-small.png" alt="" width="300" height="220" />' type="inline" inline_id="addnewpage"]

  3. xroox
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks so much Max that worked for me as well. :)

  4. Max Chirkov
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Glad I was able to help :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic