WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

ThickBox Content
Inline Content - non valid URL (8 posts)

  1. joo-joo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello Max,
    I am impressed by your plugin, but I have a small problem: "The URL is not valid and cannot be loaded" message when trying to show a part of the page - "Inline Content" option.

    Example of Shortcode generated into page:
    [thkBC height="300" width="500" anchortext="Link Anchor Text" title="ThickBox Title XXX" type="inline" inline_id="xxx"]

    URL of the link on frontend page for thickbox (no it, type $_GET parameters?):
    http:///?TB_iframe=true&width=500&height=300

    Frankly, the weird URL address looks very similarly as the next one in the post:
    http://wordpress.org/support/topic/plugin-thickbox-content-use-with-youtube-vids?replies=7

    The shortcode you have posted there in your reply is not working for me too, the returned URL is:
    http:///?TB_iframe=true&width=720&height=540

    I am really not sure what to do with it. The test I have done was with deactivated TinyMCEAdvanced plugin + Twenty Ten template without any modifications.

    If you have any idea, I will be very pleased.
    Thank you for your help,
    with best regards,
    Joo
    PS: The "iFramed content" works perfectly.

    http://wordpress.org/extend/plugins/thickbox-content/

  2. joo-joo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello Max,
    could you, please, provide any URL links with live examples? (I don't mean your help video).

    Just for looking at the correct syntax for fully functional URLs... (as I said, I am a bit surprised I cannot see any "id" or "type" $_GET parameters (typing error in my previous post) expected in URL for thickbox

    Thanks a lot, with regards,
    Joo

  3. joo-joo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi Max,
    the SHORTCODE must be uncorectly transformed to URL!
    Back to my weird example - OK shortcode in editarea:
    ------------------------------------------------------
    [thkBC height="300" width="500" anchortext="Link Anchor Text" title="ThickBox Title XXX" type="inline" inline_id="xxx"]

    ERROR URL generated by plugin:
    ------------------------------
    http:///?TB_iframe=true&width=500&height=300

    OK URL - edited in FireBug:
    ------------------------------
    http://?TB_inline=true&width=500&height=300&inlineId=xxx
    By the way, "CSS #xxx{display:none;}" part was OK - no changes/inserting of code was required. That is really curious, because in your "shortcodes.php" it is under the same if-else part:
    !!!

    if($type = "inline" && $inline_id != ''){
    			$out = '<style type="text/css"><!-- #' . $inline_id . '{ display: none; } --></style>' . "\n";
    			$out .= $opentag . '<a' . $class . ' href="#TB_inline?height=' . $height . '&width=' . $width .'&inlineId=' . $inline_id .'" title="' . $title . '" class="thickbox"' . $hid . '>' . $anchortext .'</a>' . $closetag;
    		}else{

    Any help is welcomed.
    With best regards,
    Joo

  4. Max Chirkov
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    I'm running WordPress 3.1 with a ton of different plugins and I can't reproduce the same issue that you described. I posted example below the form on this page http://delux.simplerealtytheme.com/contact/ - it says Test YouTube Video.

  5. joo-joo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello Max,
    thank you for your reply - I deactivated all the plugins for the next search (it had to be the first step...) and then I have found the cause: "Auto Thickbox" plugin.

    Its iframe() function was too agile - the "TB_Inline" string in the URLs above has been replaced by "TB_Frame" and the URL resulted in the mess.

    Thank you for your work.
    With best regards, Joo.

  6. Max Chirkov
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    @Joo, thanks for your work to pin-point the issue. So, just to be clear - the Auto Thickbox plugin conflicts with the Thickbox Content. Right?

  7. joo-joo
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yes, you are right.
    The Auto Thickbox's "add_filter('filter_anchor', array('auto_thickbox', 'filter'))" really overwrites '<a href="http://?TB_inline=true...' part of your plugin.

    I am not very advanced in PHP but I was able to fix it somehow so for me is everything OK. I am about to send a message (link) to this post to author of "Auto Thickbox", I think it could be interesting for him, too.

    Cheers, Joo

  8. Max Chirkov
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    Great! Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic